I en filmintervju avslöjar Resident Evil: Afterlife-regissören Paul W.S. Anderson att nästa Resident Evil-film tagit mycket inspiration från #Capcoms #Resident Evil 5. Han säger till och med att han ville "stjäla" material ifrån spelet för att stoppa in i filmen, och ger bland annat ett exempel på en slagsmålsscen som sägs vara återskapad nästan steg-för-steg ifrån spelet.

Jag tycker att det [Resident Evil 5] mer eller mindre förnyade hela serien och jag ville ta mycket ifrån det, stjäla ifrån det i ärlighetens namn, och stoppa in det i filmen. Det är en hel slagsmålsscen som vi ska börja spela in nästa vecka med Ali Larter och Wentworth Miller och den är tagen nästan, well, tagen ruta för ruta ifrån Resident Evil 5.

Resident Evil: Afterlife väntas upp på biograferna lagom till hösten. Tydligen ska de klassiska Resident Evil-hundarna vara en "massiv förbättring" gentemot tidigare hundar. Det låter... eh, lovande, antar vi.

På bild: Anderson och hans hustru Milla Jovovich. De har ett barn tillsammans och båda gillar zombies.

Resident evil filmerna är action filmer o inget annat. Onödigt att döpa filmerna efter ett spel, som knappt inte har något att göra med spelen. Sen att Paul våldtar spelkaraktärerna är ju också ganska irriterande. Bla. Jill Valentine, hon är i stort sät... 18/04 Vart redan fel när dom gjorde en action film av det, skulle villa se en film som var som första spelet. asso en skräckfilm annars är filmena riktigt värdelösa, gillar dom inte alls. R5 spelet var helt ok 17/04 Resident filmerna är riktiga bottennapp. Men förstår inte kritiken mot Resident 5, med mänsklig medspelare är det tamejfan oslagbart. Att jämföra 4:an & 5:an med 1,2 & 3:an är inte rättvist då spelen inte liknar varandra mer än till namnet och karaktäre... 17/04 RE filmerna suger. I tredje filmen har dom snott så mycke från Eomeros day of the dead. RE5 va det sämsta spelet i serien och sen göra en film av de.... inte bra! 17/04 Event Horizon är helt klart en film som ligger i toppen. 17/04 Både filmerna och de senare spelen är för tok för mycket action på action-kaka, ge mig mer stämning som i de första spelen nån gång! 16/04 Du om filmerna hade hetat något annat än "Resident Evil" så hade de nog inte ens fått en uppföljare. så dåliga är de! 16/04 Resident Evil 5 var ju skit bra ju... Det var bättre än dom andra spelen action mässigt men dock inte lika skrämmande. Har kört igenom resident evil 1-5. 16/04 Hade ingen aning om att det var han som regisserade den. den är ju riiiiktigt bra! Kan dock inte påstå att AvP var något vidare. den går väl att kolla på, men den är ungefär lika intressant som bakgrundsmusik.. 16/04 Va fan gnäller ni om? Resident Evil var skit bra! Kanske inte det typsika resident evil (1,2,3) men ändå skit bra! Tycker dessutom att RE filmerna är lite underskattade speciellt RE:extinction som var riktigt bra! Tycker dock filmerna kunde följa spelen... 16/04
Skicka en rättelse