#The Lord of the Rings Online, onlinerollspelet som baseras på Tolkiens klassiska trilogi, fyller tre år i veckan och utvecklaren #Turbine Entertainment ställer till med festligheter i det digitala Midgård. Från den 21 april och månaden ut ger handelsmän dig 20% procent rabatt på sina varor och monster lämnar ifrån sig tokens du kan byta mot presentlådor.

Det finns även ett erbjudande på prenumerationsavgiften att ta del av, kvartalsavtal till helårsvarianten går nu att teckna för tio dollar månaden.

Det är 20 % rabatt på ingame items, inte på spelet i affären. BTW, grundspelet kostar 59 kr på CDON (http://cdon.se/spel/lord_of_the_rings_online%3a_shadows_of_angmar-565685) och expansionen 99 kr (http://cdon.se/spel/lord_of_the_rings_online%3a_mines_o... 19/04 20% rea var lite snålt tycker jag 19/04 Skojjigt, hoppas de har lagt till fler saker i presentlådorna, förut var det mkt bakrecept och pirat-ögonbindlar. "Hur spelet är" är en väldigt omfattande fråga som jag tror är svår att besvara kort och koncist. Jag fastnade för det redan i BETAn och... 19/04 har varit nyfiken på detta spel men aldrig testat då ja lirat wow men kan de vara något detta? hur är spelet? likt wow i spelsätt? lätt att förstå? 19/04 Börjde spela "sent", för ett år sen. Men har verkligen fastnat. Det är något med spelet som bara är så bra. Kanske beror på att det inte varit så hypat som alla andra mmo som släppts och varit en besvikelse det sista. 19/04 spelar på en amerikansk server. funkar fint att raida med aussies =). det göra att jag raidar på förmiddagarna när jag har tid och kvällarna kan jag göra andra saker. grymt bra spel 19/04 Har också provat trial ett par gånger. Första gången själv och då fastnade jag inte, men andra gången lirade jag ihop med en polare och då såg man sakteligen tjusningen i spelet. Kanske ett alltför underskattat MMO ändå. Ett jag definitivt hade fortsatt... 19/04 Bra spel! Fick dock feta problem med deras betalsystem så vågar mig inte tillbaks igen :) 19/04 Jag har testat free trial ett par gånger :P men har aldrig fastnat :( blir o testa det nu igen hehe 19/04 Låter rätt skojj! Synd inte fler spel gör så. 19/04
Skicka en rättelse