I en artikel hos CVG säger #Polyphony Digital-chefen Kazunori Yamauchi att han lär känna sig "arg" när #Gran Turismo 5 är färdigutvecklat. Orsaken till detta är att han, extrem perfektionist som han är, aldrig blir riktigt nöjd. Möjligen är det också därför spelet blivit försenat hur många gånger som helst, också. I dagsläget har vi inte ens ett släppdatum för spelet som först avslöjades på E3 2006.

Jag kommer antagligen vara lättad [att ha avslutat utvecklingen] i det avseendet att jag fullföljt mitt ansvar, men jag kommer kanske vara arg samtidigt. Som det varit med alla tidigare spelsläpp hittills så är jag aldrig helt tillfredsställd med vad jag skapar.

Just nu spekuleras i att vi kan få ett spikat släppdatum för spelet under sommarens E3-mässa. Om inte herr Yamauchi får för sig att till exempel slipa däckfysiken i halt väglag ytterligare några månader, eller något liknande.

Va inte så fientlig redmac! :( 24/04 Som egentligen inte är en demoversion... Revolutionera? Troligen inte, vem sa något om det? Jag förstås att det kommer bli det bästa GT än så länge. Förmodligen i stil med Forza. Gissningsvis aningen bättre, det är min gissning. Men att göra som vissa... 22/04 Och du kan se in i framtiden hur? Sluta trolla. Ett spel är färdigt när utvecklarna säger att det är färdigt, sen om du gillar det eller inte är upp till dig. 22/04 Kebbe vi är på en ny generation och man sitter inte och jämför olika generationer av spelkonsoler. GT 5 = under miljonen och kommer floppa totalt. Alla har ju glömt bort spelet. Får vi se en andra Prologue eller? :up: Edit: Vad är det som säger att ett... 22/04 Nej precis... och jag tycker det här känns lite otroligt. Det här spelet har en utvecklingstid och kostnad som långt överstiger de andra i serien... men tror någon verkligen att det kommer revolutionera GT-serien? Är ju ganska så tveksam till det. Se... 22/04 Gief nao! 22/04 Jag skulle förlåta de för allting om de bara lyckades göra något kul AI.. något säger mig att de inte brytt sig om det utan återanvänder Gran Turismo 1ans AI rakt av. 21/04 Jag håller helt med han. Jag vill hellre vänta ett par sex - sju månader extra för ett extremt bra spel än ett lite mindre. Perfektion har alltid varit GT! 21/04 Nu äre la snart dags att någon ger den där stollen på käften! 21/04 Haha, du är rolig du. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_video_games GT1 var den bäst sålda titeln till PS1. GT3 och GT4 tog sig båda in på top 3-listan över mest sålda spel till den mest sålda spelkonsolen någonsin. GT5: Prologue är en... 21/04
Skicka en rättelse