De senaste två månaderna har #Valve, med hjälp av sina trogna konsumenter, testat en ny version av den digitala distributionsklienten Steam. På måndag den 26 april är det dags för lansering. Förändringarna hittas främst i användargränssnittet och de ska göra det enklare att kommunicera med vänner, spana efter spel och läsa nyheter.

Om du vill kan du fortfarande dra hem betaversionen, då slipper du ladda hem så mycket data när portarna öppnas på allvar.

Haha det "nya" steam är samma som det gamla, men uppdaterat med nytt gränssnitt och ny webläsare. Har du redan steam uppdateras alltså bara din nuvarande installation, och vill du installera det igen kommer det således fortfarande vara gratis. 26/04 kommer de bli dyrt och köpa det nya steam??? (om de är de så fattar jag itne!! för de gamla steam är ju för skråen gratis!!!!!!!!!) 26/04 Tryck på "+" plustecknet som är till höger om det översta spelet i listan och bocka för "Icons" :) Verkar som att folk inte testar att pilla med inställningarna, utan istället undrar varför de valt att lämna ute saker som egentligen finns där. Kanske... 22/04 Ser bra ut men gillade den gamla! Trevlig på nåt' sätt. :D 22/04 Tycker det nya är bättre förutom att listan med spel bara är en lista med namnen borde ha de små ikonerna där som på det gamla. 22/04 Vissa delar av det nya UI:t är hyffsat snyggt, men jag fattar inte hur personerna som designade chatten fick anställning hos steam, vad fan tänkte de med? Ser ju ut som en 12åring som nyss fått tag på photoshop designat den. "Hmm, gradients.... coolt... 22/04 mm eller att man skulle kunna välja mellan valutorna. speciellt vi i sverige som inte ens är med i emu. vi borde kunna välja pund eller dollar. eller varför inte rent av införa SEK 22/04 Laddade ner betan så fort jag såg att den fanns, och än så länge har jag inte haft några större problem. Fanns såklart ett par buggar i början men de fixades snabbt. Designen känns mycket bättre än det gamla. 22/04 Jag tyckte nya ikonen var mycket snyggare än den gamla, passar mycket bättre in i Win7. 22/04 Och då det är en distributionstjänst och DRM så är "enklare att kommunicera med vänner, spana efter spel och läsa nyheter." viktigt hur? Nej inte alls, totalt misslyckande på alla fronter i den nya versionen. 22/04
Skicka en rättelse