Joystiq uppmärksammar att beat 'em up-samlingen #Final Fight: Double Impact, innehållandes arkadklassikerna Final Fight och Magic Sword, kräver internetuppkoppling för Playstation 3-versionen. Slagsmålssugna gamers utan Playstation Network-tillgång har alltså skitit i det blå skåpet, skulle man kunna säga.

Xbox 360-versionen av samma spel kräver inte att du är uppkopplad, vilket får oss att misstänka att det (förhoppningsvis) skett ett märkligt misstag från #Capcoms håll. Antingen det, eller så skulle man nästan kunna misstänka att de apar efter Ubisoft.

På bild: Magic Sword.

"Problemet" är ju att du kan dela med dig av spelen till dina vänner, som då kan spela de3m gratis. Föga förvånande vill inte utvecklarna bjuda på något gratis-spelande varpå de lägger in en spärr på PS3-versionen. Med Activisions kopieringsskydd i minn... 24/04 Men är det här första gången? Minns att jag tog med mig min PS3:a till en kompis för att spela GT5 Prologue med hans Logitech ratt, och kunde inte få igång spelet om jag inte var inloggad på PSN. Detta var precis när det hade kommit ut. 23/04 Om det nu inte kan piratkopieras till PS3 så skulle jag vilja veta varför de valt att göra så här. Uppkopplingskrav på en piratkopieringsfri plattform men inte på den där det kan kopieras ? Förhoppningsvis är det väl ett missförstånd någonstans för det... 23/04 hehe exakt, quality control-avdelningarna var inte precis färdigutvecklade på den tiden. 23/04 Att man är uppkopplad då man köper spelet är ju en sak. Men om man alltid är ansluten i övriga fall. det är något helt annat. Är det ett krav att ALLTID vara uppkopplad, även under spelets gång? Vad händer om din anslutning bryts mitt under spelandet?... 22/04 +1 22/04 Korrekt grammatik var likt grafiken förr i tiden, inte så där jätteviktigt. All your base och så vidare. ;) 22/04 Skönt att det är en felstavning i skärmdumpen. ("Your" istället för "You're") ;) 22/04 Och vad är det som säger att du alltid har uppkoppling där du spelar? 22/04 ja för man kan ju verkligen piratkopiera arkad-titlarna :P 22/04
Skicka en rättelse