Inga fler förseningar eller senarelägganden, utlovar #Blizzard enligt VG247. Det andra kvartalet 2010, det vill säga mellan mars och juni, väntas #Starcraft II ut i butikerna och det är ett datum som står fast. En beta väntas också innan året är slut, och när vi får reda på mer om den så kan ni såklart räkna med att all information dyker upp här på FZ. Smäckert, va?

För att spana in mängder och ytterligare mängder av text, bild och film ifrån rymdstrategin så rekommenderar vi spelarkivet. Till exempel kan du spana in stridsrapport 4 här på FZ!

Starcraft 2 Äger. Men jag hoppas det kommer ut som planerat än att dom skjuter på det igen.. 10/11 Som ett par tidigare inlägg fint beskriver så har Blizzard själva gått ut med uppbyggnaden på de tre delarna till Starcraft 2. Jag håller inte med dig om att det skulle vara en remake. De har redan visat väldigt mycket innehåll som skiljer sig från orgi... 09/11 Tänk att du lyckades upprepa precis det som sades i kommentaren ovan din. Du måste vara stolt. Såväl tinos inlägg och följaktligen din upprepning av detta dementerar dock uttalandet att alla kampanjer skulle motsvara ett normallångt spel. Gör de detta... 09/11 Kan knappt vänta på Starcraft 2, har ännu inte hittat ett RTS som kan avlösa Starcraft. Visserligen var Red Alert 2 och 3 korta tidsfördriv och jag har suttit mycket på custom maps i WC3(gillade dock inte vanliga matcher) men Starcraft står mig nära hjä... 08/11 http://forums.battle.net/thread.html?topicId=11226742562&sid=3000 Tråden säger att de är två expansioner vi pratar om så det där med ingenting kan du köra upp i röven. Men de är roligare att ha fel? PS. 329 kr kostar Cataclysm som är nästa WoW-expansion... 08/11 DVS du betalar för ett spel + 2 expansions original starcraft hade 31 missions, 10 för varje ras plus en tutorial, så det du får är ett helt spel plus 2 expansions Ni kanse borde ha mer koll på er fakta innan ni börjar snacka massa skit? http://www.star... 08/11 Inget Blizzard-spel hittills har kostat 499 kr, snittpriset har varit ungefär 379kr om jag inte minns fel. Dessutom utannonserades det att varje enskild singleplayerkampanj kommer att vara lika lång som ett normallångt spel, så jag förstår inte riktigt... 08/11 Betan kommer endå inte i år, väntar bara på att fz ska snappa upp det också. 08/11 Äntligen..! 08/11 Och hur kan du vara så säker på det?... de bör ta mig *** kunnat gjort en campaign på 300+ timmar på de 6år de tagit dem att knåpa ihop denna "remake" på deras egna spel, vad har de annars lagt tiden på? Det börja de göra redan när Vivendi gav sig in i... 08/11
Skicka en rättelse