En del av er får verkligen sina våfflor frasiga av bara tanken på exklusiva samlarutgåvor av spel. #Bungie och #Microsoft meddelar nu att #Halo: Reach kommer paketeras i tre olika utgåvor. En för vanliga dödliga, en begränsad utgåva och en legendarisk utgåva. Vad innebär då det här undrar du då?

Den vanliga utgåvan innefattar konstigt nog ett vanligt DVD-fodral, manual och skiva. Den begränsade utgåvan är paketerad i en snitsig svart låda, innehållandes ovanstående ting men därutöver en journal (läs bok) tillhörandes Dr. Haley där canon/information från Halo-världen blir din att tillskansa dig. Ett exklusivt utseende på en Covenant Elite blir även ditt att leka med.

Om du är sugen på att bränna lite mer kapital så kanske den legendariska utgåvan är något för dig. En maffig låda med allt ovanstående och en kod för en lite annorlunda Spartan-utstyrsel. Däri ingår även, eller rättare sagt framförallt, en handmålad staty på fyra och ett halvt kilo som är cirka 25 centimeter hög. Det är mängder av spartaner (Noble Team) som står och ser spartanska ut.

Riktpriset för de olika utgåvorna är 60 dollar för standard, 80 dollar för den begränsade och inte mindre än 150 dollar för den legendariska. Lägg därtill på en nolla för att se vilket pris det brukar bli när det väl kommer till lilla oss. Smakar det så kostar det. Frågan är väl hur mycket det smakar. Betan är snart här för er som innehar #Halo 3: ODST. Den tredje maj, till och med.

Spana in bilder på kalasen här under!

Skicka en rättelse