Square Enix Londonkontor meddelar idag att två nya DLC-paket är på väg till svenska #Avalanche Studios krutröksdoftande sandlådespel #Just Cause 2. Det första kallas Black Market Aerial Pack och släpps via Steam, Playstation Network och Xbox Live 29 april till en kostnad av cirka 20 kronor respektive 160 MS-poäng. Innehållet finns i tumnageln nedan.

Klicka för mer information
  • F-33 Dragon Fly Jet Fighter: a versatile attack aircraft, equipped with twin missiles and quad-mounted mini-guns.

  • Multi-lock Missile Launcher: a devastating weapon of destruction featuring laser-guided auto-lock on up to four targets.

  • Parachute Dual Thrusters: twin parachute-mounted jets which transform Rico’s trademark parachute into one of the most nimble and powerful attack platforms.

Drygt en månad senare - 25 maj - släpps det andra av de två titulerat Black Market Boom Pack till samma pris och format. Det innehåller följande material.

Klicka för mer information
  • Quad Rocket Launcher: half shotgun, half rocket launcher, all carnage.

  • Cluster Bomb Launcher: the natural successor to the grenade launcher.

  • Air Propulsion Gun: a highly experimental jet-powered blast weapon, powerful enough to send vehicles and soldiers skywards.

Jag fatta inte att först utvecklar de världens bästa spel och sedan drar de ner det i skiten med massa tokigheter. Jag håller med om att det är vansinnigt att man ska betala med spelpengar på black market vad man köpt extra. Men det värsta är Parachute... 04/07 tack vare DLC så har magin med Cheats försvunnit.. nä fyfan säger jag. jävla skit! 25/04 men era dumma fan! kan dom inte koncentrera på att släppa ut en patch med vissa småfixar? 24/04 Fy tusan fattar inte hur de ens kan släppa ett sådant här buggigt spel. 24/04 Jag tycker dom borde patcha bort den där buggen som gör att man inte kan få 100% completed på den där oljeplatformen i mitten längst till vänster på kartan eftersom den buggar när man dör under ett specifikt uppdrag. Jag hade ingen tidigare sparning när... 24/04 orka ta betalt för småskit... 24/04 Håller med om att det är irriterande när man även måste betala för black market prylarna i spelet när man en gång betalat för det. Något jag saknade genom hela spelet var snöskoter och ett jet-ski. Dessa två fordon borde verkligen finnas med 24/04 Jag vill se en ny närliggande ö, med en vulkan, nya uppdrag och nya militärbaser och andra platser att förstöra och utforska... 24/04 Jag förstår kebbe, man var inte överdrivet lycklig när man upptäckte att grejerna i black market chaos pack (limited edition) kostade pengar. Nu efter x timmar känns det som det kvittar då den delen av spelet är mer eller mindre helt menlös. Det som dom... 24/04 Lägg istället tid på att patcha bort kravet att betala för sin DLC även i spelet. Har jag köpt en monster-truck för en cheeseburgare så vill jag inte tvingas betala 75'000 pengar in game för att få köra den.. 24/04
Skicka en rättelse