#Bohemia Interactive meddelar att #ArmA 2 expanderar med den fristående expansionen Operation Arrowhead den 29 juni - exklusiv till Windows. Expansionen utspelar sig tre år efter föregångarens kampanj i den fiktiva regionen Takistan och den nya kampanjen sägs vara inspirerad av verkliga geo-politiska situationer. Därutöver får du möjlighet att kontrollera UAV:s (obemannade flygande ting), FLIR (värmekameratjohejsan) och även ett nytt ryggsäckssystem tillkommer så att du enklare kan ha fler vapen samtidigt.

Det tillkommer tre nya centralasiatiska spelområden, över 300 nya fordon, enheter och vapen och mer fokus på förstörbara nivåer och dylikt. Tyska Gamestar har även fått upp några rullar med tyskt förtittsmaterial som du kan nå här.

Tack till Rigge1988, anon16540, Inkompetent för detta #nyhetstips!
Ser väldigt mycket fram emot den här expansionen, tycker ArmA2 lyckades äntligen fånga det som gjorde spel som Operation Flashpoint 1 så himla bra. Saknas bara att motorn optimeras och kompisarna skaffar sig datorer som kan spela det. 28/04 Ser verkligen fram emot OA! 28/04 Ja, demot e suger om man jämför med Hela spelet uppatchat ;) De lade även till att man kunde ta bort inputlagget/smooth om man ville någon gång i november tror jag 26/04 Största problemet jag har med spelet är att optimeringen är ja rent ut sagt ett jävla skämt. 26/04 Det lär inkludera alla faktionsvarianter av fordonen, så om nu tre sidor har en BRDM-2 lär det klassas som 3 fordon (eftersom det är tre separata fordon i configfilerna). 26/04 Kanske hade de andra "grafiskt avancerade" spelen inte 225km^2 stor karta med över 1 miljon föremål, som man kan utforska fritt. Och upp till några tusen oscriptade AI-soldater, som samtidigt krigar mot varandra och som hela tiden anpassar sina taktiker... 26/04 Arma spelare säger jag bara... 26/04 Mysiga nyheter det där, men 300 nya fordon? Stämmer verkligen det? 26/04 Spelet ska fytta på din rig exklusivt till PC Arma finns bara till ps ungefärsom att säga att God of war 3 är en Ps3 exlusivt spel=9 26/04 Japp. Han helar, och precis när jag har rullat över och ska resa mig upp, så bränner han iväg en salva som sårat mig och så går han iväg i lugn takt. En runda helade han mig 3 ggr, och sköt mig igen, innan jag dog (och gav upp). :P Jag är helt säker på... 26/04
Skicka en rättelse