#Blizzard kommer inte bjuda på serveröverskridande matcher när #StarCraft II: Wings of Liberty släpps (via D'toid). Det vill säga att det endast kommer stödjas regionala servrar. Varför? För att Blizzards nya matchmakingsystem inte ska leda till laggiga matcher med deppade nissar ett halvt jordvarv bort.

När spelet vart ute ett tag kommer Blizzard däremot möjligtvis omvärdera sitt beslut, och om de tror att det går att lösa den problematiken så gör de antagligen det. Hur tänker du kring detta?

Vad jag märkt så är HoN spelaren en riktig Idiot. Ord kan inte beskriva hur IQ befriade en HoN spelare är, men som vanligt så finns det guld klimpar i skiten. Enda problemet är att det är ett hav med skit i HoN. Tack och lov att jag inte gillar det spel... 26/04 Finns det något bra exempel på ett bra matchmakingsystem? Bara undrar rent allmänt. 26/04 Vad sägs om att vi skjuter matchmaking som fenomen i huvudet, begraver det under en stor sten, glömmer bort att det någonsin existerat och ger folk en vettig jävla serverlista så att man kan välja själv vilka man vill spela mot snarare än att behöva ute... 26/04 Så länge man slipper droppande ryssar så är jag nöjd! Ryssarna mot Ryssarna :o a dream come true 26/04 Näe blir bra tycker jag, fan vad le man blir när micro blir grötigt av lag fy fan. Men matchmaking blir nog kalas, om man ser en ren trend efter några månader så kan man väll låta toprankade från varje region matcha mot varandra i en global liga. Tycker... 26/04 Stor betoning på "vid släpp" hoppas jag. 26/04 Tycker det låter som en bra idé när spelet släpps och sen släppa på gränserna allt efter de får in mer data att kunna förbättra nätverket på. 26/04 Jag läste "Religionsbegränsningar" först. :P Jag tror detta är bra, nu har dom ju inte skrivit ngt i sten, utan kan det gå med world wide också så kommer dom öppna upp. 26/04 Kul då. Då rök den enda anledningen för mig att köpa spelet day one, då jag bara vill spela med några amerikanska vänner då och då. 26/04 Det här är ju nödvändigt för jag menar vem fan vill sitta och bli ägd av Koreaner hela tiden? 26/04
Skicka en rättelse