I en intervju säger Resident Evil: Afterlife-regissören Paul W. S. Anderson att han i framtiden vill utveckla varumärken som täcker in både spel- och film-segmenten parallellt med varandra.

Jag har varit aktivt involverad i spelvärlden i 15 år nu och har talat med utvecklare ända sedan Mortal Kombat, så jag tycker att jag fått en ganska god uppskattning av vad deras behov och problem handlar om. Jag tror att jag verkligen vet hur man för samman de två medierna på ett framgångsrikt sätt och det är vad jag kommer att jobba med inom de närmsta åren.

Efter Resident Evil: Afterlife har Anderson en film baserad på sci-fi-klassikern Buck Rogers på väg, och det verkar som den amerikanske seriehjälten blir den första att omfattas av Andersons nya planer.

Buck Rogers är något som börjar från grunden just nu, så det är definitivt något jag skulle kunna tänka mig att göra. Min approach till att sammanföra de två medierna är ifrån Buck och framåt.

Men ska det bli spel på filmen i samband med att den senare går upp på vita duken så får nog Anderson ragga spelutvecklare illa kvickt - nästa år är det tänkt att Buck Rogers ska upp på biograferna.

På bild: Anderson tillsammans med hans fru Milla Jovovich.

Skicka en rättelse