För ett par dagar sedan skrev vi om att fler Infinity Ward-anställda kan vara på väg till #Respawn Entertainment. Nu vet vi att sju tidigare IW-herrar gjort just denna resa - lead designers Todd Alderman och Mackey McCandlish, lead animators Mark Grisby och John Paul Messerly, lead environmental artist Chris Cherubini, software engineer Rayme Vinson och programmeraren Jon Shiring.

Ytterligare åtta personer har lämnat IW med oklara framtidsplaner. Dessa är senior designers Mohamman Alavi, Chad Grenier och Brent McLeod, designers Jason McCord, Charlie Wiederhold, Keith Bell och Preston Glenn och programmeraren Chris Lambert.

Med tre nya Call of Duty på två år så lär avhoppen drabba #Activision hårt. Sannolikt lär de få nyanställa ordentligt för att täppa till hålen. Den första maj ska nya Respawn Entertainment börja jobba officiellt.

<Skadeglad 28/04 Kan lika gärna uppdatera historian ytterliggare. http://kotaku.com/5525814/modern-warfare-developers-seek-half-a-billion-in-activision-suit-update Verkar som att runt 40 personer på Infinity Ward stämmer nu Activision på en halv-miljard dollar för att... 28/04 "Med tre nya Call of Duty på två år så lär avhoppen drabba Activision hårt." Nja, Activision har ju redan gjort klar att det är på kvantitet man satsar och inte kvalitet. Det kommer sälja på namnet ändå. ^^ 27/04 Stackars Activision... NOT! :) 26/04 Activision kommer att klara av detta galant. Dom har kvar hela Treyarch som är betydligt bättre utvecklare än Infinity Ward. Det roliga är att RE kommer sluta på samma sätt som IW slutade. Vissa borde bara sluta för gott istället för att tro att man är... 26/04 Bra popcornvänlig nyhet. Tummen upp! 26/04 jo för spelet är fortfarande en begränsad konsolport som får pc världen att slicka i konsollens rövar :( 26/04 Dedikerade servrar + ett promod så hade jag spelat MW2 istället för MW1. Nu kör jag båda men mest MW1. 26/04 Så jävla löjligt av er på FZ att säga hur fail Modern Warfare 2 var bara för att det hade matchmaking. Om vi räknar bort matchmaking så var Modern Warfare 2 ett riktigt bra spel... Om Modern Warfare 2 hade haft dedikerade servrar så skulle ni inte haft... 26/04 Att de tvingar utvecklare att göra saker de kanske inte vill för att tjäna pengar är kanske inte så konstigt. Jag menar, Call of Duty-serien säljer ju. Och det är det som räknas i den ekonomiska verkligheten. 26/04
Skicka en rättelse