Kotaku skriver att #Final Fantasy XIII kanske släpps i Nordamerika och Europa före april nästa år - om vi har tur. Förhoppningarna kommer efter ett affärsmöte där #Square Enix-chefen Yoichi Wada sade "utvecklingen går bra" angående de västerländska versionerna av sagofabrikens populära serie.

Wada säger också att det är möjligt att spelet kommer detta finansår, vilket isåfall innebär att titeln kommer senast i april. Klartecknen fortsätter dock att hopa sig kring spelets västerländska release, och det är dessutom oklart ifall Wadas uttalande endast gällde den amerikanska versionen eller även den europeiska. Tidigare har det sagts att Europa-versionen ska följa "så nära inpå den Nordamerikanska releasen det bara går". Nåja, vi får väl se.

Går du och suktar efter japanska rollspelsfantasier eller är alla upptagna med att tänka på #Modern Warfare 2-släppet på tisdag?

Gillar inte designen alls, för mycket cirkus. Föredrar FFXIII-VS då den mörka stiler tilltalar mig mycket mer. Marcon87: Snygg avatar! 10/11 fan vad jag längtar till detta spel jag kom ihåg när det släpptes till ps 1 jag fick inte köpa det för morsan hehe så jag smög iväg och hyrde det för sanslösa 60 spenn för 2 dygn jag spela det som en galning utan att morsan märkte något hehe :P 09/11 Absolut, twisten i SO3 sög så evinnerligt hårt att det finns inte. Suikoden 5 är förövrigt en riktig höjdare... jag måste ha tag i ettan och tvåan, alltså. :) 09/11 Ointressant story, tråkiga karaktärer, störig röstskådespeleri, ingen världskarta osv, det finns en hel del grejer jag tycker är fel med FF10, och tyvärr så väger de dåliga sakerna tyngre än de bra sakerna i det spelet, åtminstone för mig. Spelade det... 09/11 Någon som har koll på en bra sida där man kan importera den japanska versionen av spelet? 09/11 Och om man nu inte tycker att det gamla är skit? För mig får det till och med vara exakt samma spelmekanik som vissa av de gamla spelen, så länge storyn är ny och levererar skulle jag köpa det ändå. 09/11 Suck.. Att någon fortfarande orkar se fram emot detta. När det väl släpps upptäcker alla ändå att det är samma skit som de tidigare spelet, i snygg men föråldrad grafik. 09/11 Kommer det finnas engelskt subtitles på japanska versionen? =o isofall kommer jag lätt importera :D 08/11 Som jag minns det så måste inte sagor ha moraliska budskap (även om det förekommer), men i fabler måste det däremot förekomma någon sorts sensmoral. 08/11 hur många kan flytande japanska? 08/11
Skicka en rättelse