Igår släpptes den nya versionen av Steam, #Valves mjukvara som har gått från enkel patch- och kontohanterare till den ledande plattformen för digital speldistribution på pc. Förändringarna berör mestadels gränssnittet och butiken har fått sig ett rejält lyft. Anar vi en smula AppStore-inflytande i knapparna som listar spel för under 5 respektive 10 euro? Man har även gått ifrån att använda Internet Explorer till WebKit för att snabba upp renderingen av sidorna.

För närvarande verkar dock servrarna vara hårt ansatta, vårt redaktionskonto samt våra privata listar inte några spel i biblioteket. De syns dock som licenser under våra kontouppgifter så de är inte försvunna. Trots två månaders betatester verkar inte systemet stå pall för sina 25 miljoner användare. Eller så är vi kanske inte kompatibla.

gränssnittet har väl fått ett litet ansiktsupplyft, men den nyhet som jag gillar mest är att dem gjort sig av med ie som webbläsare och kör på chrome-kod istället. nom nom. bara positivt :) 30/04 Snyggare och snabbare är min åsikt om det nya Steam. Mysigare meddelandesignal när någon skriver till en också:) 28/04 ARG! Klart som fan att dagen jag kan köpa Bully via Steam är dagen då min plånbok når kritisk massa och blir ett svart hål... 28/04 Jag har inte haft några problem med det nya gränssnittet. Det fungerar bra, och är oändligt mycket snyggare! 28/04 [quote=Combalex] Håller inte med om att det är billigare och att det är snabbare att installera från DVD än att ladda ner? För mig är det definitivt snabbare att ha en skiva att installera med än att ladda ner det, priset är för det mesta billigare, spe... 28/04 [quote=abbe] Håller inte med om det, alls. Trevlig update däremot, funka fint på betan. :) 28/04 Hur i jösse namn får man den nya versionen till slöare än den gamla? Den gamla va riktigt seg med sin IE-rendering, kunde ta sekunder innan den ens började ladda sidan, i nya Webkit är den igång direkt när man klickar på t.ex något spel i butiken. Speld... 28/04 nya steam pwns. Och har inte haft några problem med mina spel, men så har jag kört betan sedan den kom upp också, kanske är därför det funkat felfritt för min del? Saknar dock möjligheten att lägga spel i flera olika kategorier som man kunde i början... 28/04 Buggigt! 28/04 Stort, klumpigt och fult. Ränder är så 90-tal. Vill ha tillbaka det gamla. 28/04
Skicka en rättelse