Ja, vi vet att #Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City släpptes nyligen. Det är #Rockstar Games extremt medvetna om likväl och som uppföljning på de senaste veckornas #Grand Theft Auto IV-reor har Steam nu rea på Rockstar-titlar. Erbjudandena är uppdelade i två system. En som är konstant som erbjuder alla deras titlar i ett paket - vars pris minskat till 42,49 euro (70 procent totalt).

Därutöver kan du just nu få GTA Classics - det vill säga allt äldre än fyran för 7,49 euro totalt. Även Episodes from Liberty City finns att få 25 procent billigare - 22,49 euro. De senaste två dealsen håller sig endast korta tidsperioder så slå till nu om sug finnes.

På tal om annat Steam-mittiveckangodis finns X3 Gold Edition för halva priset - 4,99 euro, och klassiska #Guild Wars-titlar för halva priset de också.

Ingen som nämner: Rockstar Collection (http://store.steampowered.com/sub/4247/)? 29/04 Lätt värt det! 29/04 Köpte Rockstar packetet via steam. Har haft problem med att aktivera GTA4 då min cd-key är ogiltig, men Episodes from Liberty City funkar. Är även fler som har problem med att aktivera GTA4 om man kollar på steam forumet. 29/04 "De senaste två dealsen håller sig endast korta tidsperioder så slå till nu om sug finnes." Attans =/ så missade man GTA classics. Nu på given länk, så kostar det 30 euro. Aja ^^ Saknar i för sig bara vice city. Men det skulle bara varit smidigt att ha... 29/04 Fan att jag missade den. Får väl vänta på nästa rea då. ^^ 29/04 Jo. Köp>tanka ned. Jag har då tankat ned GTA IV tre gånger redan för att jag gjorde lite små tabbar vid installation. Dock går det ju snabbt på 100MBit lina så inga problem. Men man får ned hela spelet på disk sen är det bara och installera via LIVE och... 29/04 Hur funkar det när man köper det via Games for Windows Live, är det som Steam att man kan ladda ner det hur många gånger som helst till vilken dator som helst (fast bara spela på en i taget såklart)? 28/04 Mja, gick ju och köpa via LIVE för 149:-.. Uhm, GTA IV dvs. Förra veckan var det nog. Sen var det väl nån annan online butik som sålde det ännu billigare. 28/04 Ledsen mannen, den var igår. 28/04 Tips för de som vill slippa öppna Steam-fönstret för att hålla koll på alla snabba deals: Gå med i Rockstar Games Official Group i Steam Community så får ni en liten popup mitt i skärmen varenda gång en ny deal läggs upp. 28/04
Skicka en rättelse