Medan vi svenskar förbereder oss för en kväll i pyromanins tecken kommer #det sjunde Call of Duty-spelet att avtäckas på Gametrailers. Som du kanske förstår är det inte #Infinity Ward som ligger bakom denna titel utan #Treyarch, som tidigare utvecklat #Call of Duty: World at War och det konsolexklusiva #Call of Duty 3.

Ryktena säger att Call of Duty 7 inte kommer heta Call of Duty 7, utan Call of Duty: Black Ops. Andra rykten säger att det kommer utspelas under Vietnamkriget mellan 1959 och 1975. Och när vi ändå rotar i ryktesbyken: det snackas om fler framtida titlar, närmare bestämt att #Call of Duty 8 kodas av #Sledgehammer Games och att #Modern Warfare 3 är under planering. Huruvida originalutvecklaren Infinity Ward är inblandad vet sannolikt inte ens de själva i nuläget; det har som bekant varit kylslaget mellan IW och Activision på sistone.

Precis. Bara för att de spelade in riktiga vapen betyder ju inte det att det automatiskt låter bra i spelet. Något som jag allmänt saknar i spel är oompf!-känslan när man avfyrar. Ofta har de bara kvar mycket mellanregister och diskant men saknar bas.... 03/05 Vietnam är det krig som passar bäst i spel, inte WWII. Hoppas de inte gör det fånigt och matcho som i MW utan mer psykologiskt som i Apocalypse Now. 02/05 Har kollat treyarch hemsida nu och det kommer vara Call of duty: Black Ops 30/04 Fortfarande liv i Battlefield Vietnam multiplayer, lite för daterat för mig därför väntar jag på en ny version, kanske blir det här lika bra som BF:V. 30/04 japp! http://www.callofduty.com/blackops/ 30/04 apropå namnet så står det Call of Duty: Black Ops på callofduty.com 's hemsida. 30/04 Vietnam är ballt, synd bara att det gameplay mässigt inte kommer kunna replikera vietnam eller vara vietnamigt på något sätt överhuve taget.. speciellt inte med Cod motorn. Behövs först och främst en motor som hanterar täta ute miljöer ordentligt, ungef... 30/04 Så, kommer man få förlora några strider nu också? 30/04 Ja, ljudet på waw var riktigt dåligt. Var omöjligt att höra varifrån ett ljud kom. Då går det inte spela mp.... 30/04 Om det är Treyarch som gör spelet så hoppas jag verkligen att de fixar till ljudet bättre än i WaW. Det hördes ju inte om en gubbe sköt med en Thompson i samma rum. Det lät som att han sköt från andra sidan banan... Resten av spelet var däremot riktigt... 30/04
Skicka en rättelse