Vi kunde häromdagen berätta att #ArenaNet börjat röja mer information om #Guild Wars 2 och nu har mer vapeninformation dykt upp. Detta innefattar information om miljövapen, vapentyper, klasser, raser och förmågor. Miljövapen har definitivt ingenting med miljöpartiet att göra, utan det handlar om att alla klasser kan använda sig av tillhyggen och dylikt som finns tillgängliga i spelvärlden. Exempelvis kan man plocka upp stenbumlingar, som krigartyperna gillar att kasta, medan elementalisten kan förvandla dem till smärre meteoriter som dundrar ner på fienderna. Om du hugger ner fiender som är gjorda av trä, kan du sedan plocka upp plank som du smackar vilt omkring med.

Annars ligger mycket fokus på samarbete. En elementalist som lägger upp en eldvägg kan sedan få hjälp av en krigare som snurrar omkring med yxan som i sin tur skickar iväg eldväggen mot fienden. Andra logiska moment är att om du skjuter en pil genom en eldmur - ja, då börjar den brinna. Hundratals dylika kombinationer utlovas.

Vill du veta mer om exakt vilka vapen som ingår i spelet, eller kanske hur klassfördelningen går till finns andra vapenartikeln tillgänglig. Ta för dig.

Skicka en rättelse