Igår blev det klart att #Bungie tecknat ett tio år långt, exklusivt avtal med #Activision men det gäller bara utgivningen av deras spel. Rätten till sina varumärken stannar i företaget.

Eftersom betaaktuella #Halo: Reach är deras sista titel i ringvärlden är många såklart nyfikna på vad som kommer härnäst. Mer #Marathon kanske? När Kotaku intervjuade Brian Jarrard krossades eventuella nostalgigjutna drömmar, spelet kommer att utspela sig i ett helt nytt universum.

Vi arbetar på ett helt nytt actionsspelsuniversum och vi kommer definitivt inte att återvända till något från vårt förgångna. Med skalan och våra ambitioner - hur modigt vi vill att det ska vara och hur mycket tid vi vill att folk ska spendera i vårt universum - kommer att det att kräva våra bästa och skarpaste talanger på studion för att göra det till verklighet

Vi får också veta att idén arbetades fram redan för några år sedan och folket bakom det allra första #Halo-spelet har varit inblandade. Vi kommer däremot inte att få veta något om projektet i år, först vill de se till att Halo: Reach blir klart och får den uppmärksamhet det behöver. Inget E3-avslöjande, med andra ord.

Klart att det inte är ett nytt Marathon de haft i tankarna. De vore som att göra ett nytt Halo fast med ett annat namn. 01/05 Det blir säkert ett till Halo-spel så som Halo 3 slutade, antagligen om 10-15 år så att nostalgiska fans kan köpa det. Se bara på Sonic the Hedgehog 4. 30/04 Ett fotbollspel säkert... 30/04 1. För att vi är en svensk sajt som skriver på svenska. 2. My bad, korrigerar. 30/04 Det ryktas om ett "action adventure" spel. Får hoppas det stämmer. Kanske kan bli ett kul spel från Bungie. Senast de gjorde något bra var med Marathon...that was way back... 30/04 1: varför översätter ni citat? För att locka yngre läsare? Vore skönt att kunna läsa orginalet. 2: Varför ingen länk till källan? Ontopic: Yay! Källa: (i think?) http://kotaku.com/5527333/bungies-grand-plans-for-their-first-post+halo-action-game 30/04 Och the abuse av ordet "episkt" vägrar att upphöra. 30/04 Haha, Minst 15 år. Du måste bara referera till Halo 2 Online där man mötte... Ja 7 åringar som kaxade och hade sig. ________________________________________ OT: Hoppas det kommer till PC och inte bara till Mac :P Man blir lite fundersam när dom hoppar... 30/04 Bungie äger sönder gjort dom västa spelen genom tiderna!!!! Halo wars var ganska kul men Halo 1 2 3 odst har verkligen gjort mitt liv roligare. Kan inte fz annordna en halo turnering där man måste vara minst typ 15 år för att åka för då har ni mig och... 30/04 Vågar man hoppas på att det kommer till Pc? 30/04
Skicka en rättelse