Utvecklarna #Realtime Worlds meddelar att onlinespelstiteln #APB släpps den andra juli i Europa. Via officiella webbsajten får vi också reda på mer om hur spelets betalningsmodell kommer att fungera. Efter att ha köpt spelet är de 50 första timmarna gratis. Därefter får spelarna betala 6,99 amerikanska dollar för "paket" om 20 timmars speltid vardera - även om de som vill istället kan köpa paketet med 30 dagars obegränsad speltid för 9,99 dollar. Rabatt kan dessutom fås för de som köper obegränsad speltid i upp till 90 eller 180 dagar.

Tidigare har det utlovats att APB inte skulle få någon månadskostnad, men i praktiken är det ju precis vad det senare alternativet innebär för de som vill spela action-liret under en längre tidsperiod.

På den officiella APB-hemsidan kan man läsa att PC-versionen av spelet kommer inte att någon månadskostnad. How much will APB cost? The actual price for the game itself is still under discussion but we?ll keep you up to date. We can confirm that APB wil... 22/08 På den officiella APB-hemsidan kan man läsa att PC-versionen av spelet kommer inte att någon månadskostnad. How much will APB cost? The actual price for the game itself is still under discussion but we?ll keep you up to date. We can confirm that APB wil... 22/08 Himla najs med ett GTA-MP - och jag menar MP eftersom det i praktiken är 100 spelare åt gången i varje "distrikt" =) Någon annan som upplever att det laggar? Har inte gammal burk MEN har däremot ComHem :P 08/05 Om ni vill testa finsn (6500) nycklar här: http://gamers.eurogamer.net/giveaways.php?id=87022 Ska faktiskt testa själv för att se om du har rätt "Gotti", värt ett försök så länge det är gratis iaf :) 07/05 "The game includes 50 hours of action game play out of the box plus unlimited time in APB's social districts customising, socialising and trading on the marketplace." Jaha? Så det är som att leka med dockor? Byta kläder och frisyrer.. Oj, vad spännande.... 03/05 verka coolt som fn 03/05 Det beror ju på hur mycket tid man har att spendera på ett spel. 20h action, obegränsat Social för 7$. Jag (som fyller 30 i år) med flera av mina kompisar har inte tid att spela varje dag. Det blir dessutom ingen hets att spela eftersom man ju betalar... 01/05 Warrock är gratis och helt spelbart, det är även Hallgate, vilket ännu kräver koreans IP men internationell release är på G ;) Sen har du ju MAG till PS3, borde ju klassas hyfsat lika. För att inte tala om vanliga FPS/TPS :) Har bara inte känt det dära... 01/05 man visste ju deräkt att det skulle bli nåns sorts kostnader så det är väl ingen skillnad 01/05 Har lirat betan i några månader nu.. Hade klart varit värt ett köp, fram tills det att dom återupplivade månadskostnaderna. Dom försöker få alla att se det som ett helt vanligt action multiplayer spel men det börjar mer och mer likna ett mmo. 01/05
Skicka en rättelse