Om du inte har bott under ett gammalt serverrack de senaste veckorna är du förmodligen medveten om att #Call of Duty: Modern Warfare 2 släpps imorgon. Av de små glimtarna vi sett mellan alla explosioner i filmklippen verkar inte grafiken lämna mycket att önska så Joel Emslie, lead character artist borde vara nöjd. Han har dessutom receptet för att skapa en illusion av verklighetstrogen grafik.

Först och främst måste animationerna stämma. Det mänskliga ögat uppmärksammar allt. Det krävs inte många pixlar i rörelse för att inse att något ser konstgjort ut.

Öhm... ja? Läste du inlägget du svarade på eller förstod du det inte? 10/11 Det blir ju för krävande att köra FullHD, så därför gör få konsolspel det. Får mitt MW2 idag iaf, få se hur det är att spela ;D 10/11 Låter som om du har hittat Linux och tycker det är fräckt. Det är kul, men du låter förvirrad. Jag utgår från att du definitivt inte vet mycket om programmering. Unix OS'ena ligger bara efter när det gäller spelutveckling. OpenGL är bara 3D. Windows och... 10/11 IW skiter fullständigt i både PC och konsollspelare, har du inte fattat det än? Det enda dom (och Activision) bryr sig om är pengarna på banken. 10/11 PC:ns flesta fördelar är också dess största nackdelar... vilket leder till att konsolspelen sätts i fokus. Ifall det bara fanns EN konfiguration av PC:n precis som konsolerna så skulle det vara bra. =) 10/11 PS3'an klarar 1920x1080p har jag för mig. Dock så släpps spelen ofta i 720 upplösningen. Något som ser hemskt ut på min full-HD TV. En riktig besvikelse att de publicerar spel i den upplösningen fortfarande. Jag antar att de inte klarar att hålla en ans... 10/11 "Infinity Ward kan göra spel, dock inte längre till PC" Hmm, bara för att de gör sämre multiplayer del nu betyder ju inte att de inte kan göra spel. Multiplayer är en del av spelet, lika så singelplayer delen. Vilket de har fixat galant! De gjorde 9vs9... 10/11 Kanske inte fotorealistiskt men jag är nöjd med grafiken i CoD2 ;) Sen Knasbollen som tror att en Ps3a eller ett kryssbox kan klå en dator får nog ta sig en funderare ;) Min dator som nu går att bygga för ca 4 lax klarar fallout 3 på absolut max i allt... 09/11 Jag gillar att jag som både console & PC ägare (av OMG RAIDAD SSD+5870 RADEON+BATALJARD MINNE+OC I7) kan välja dom spel jag finner lämpligast till den platform som passar bäst. Sen gillar jag att vi som måste betala "Premium" för vår hårdvara när vi ska... 09/11 This is a troll there are many like him but this one is trollin' 09/11
Skicka en rättelse