#Sony har släppt ifrån sig ett mycket (skade)glatt pressmeddelande där de berättar om hur glada de är över att #Bungie signat en utgivnings-deal med #Activision. Bland annat säger företaget att det är en "stor vinst" för spelare världen över.

Partnerskapet mellan Bungie och Activision är en stor vinst för spelare över hela världen. Genom att kombinera Bungies kreativitet med den enorma kraften i Playstation 3 kommer det ge ökad kraft till action-spelandet. Vi ser fram emot att förlänga Bungies nästa stora actionspelsuniversum till Playstation 3-användarna.

I dagsläget har inte Bungie velat berätta vilka format som blir aktuella för deras kommande multiformatssatsning... men bli alltså inte förvånad om Playstation 3 är ett av dem. Just nu håller studion också på med #Halo: Reach, vilket vi antar alltså lär bli deras sista helt Xbox 360-exklusiva titel.

Är väl bra om en utvecklare kan sälja mer spel, tjäna mer pengar och göra bättre spel..? Känns inte direkt som Bungie är särskilt nyskapande å fräscha längre men de har säkert potential fortfarande. Är väl skit samma om de släpper till en plattform elle... 04/05 Blir väl något tråkigt fps. 03/05 har inget med fz att göra utan att man måste ha en åsikt om nåt, och om den ska höras så gör man den till negativ,. spelar ingen roll om den är sann eller ej så länge den syns och hörs. därför troll gillar internet. 03/05 Men å andra sidan har 360 ett långt kraftigare/vettigare grafikkort, och alla som någonsin spelat på PC vet vad som avgör med, processor eller grafikkort? :P Hur som helst så är det fullt möjligt att göra lika grafiskt imponerande spel, om än de har oli... 03/05 Hoppas Bungie utvecklar till Ps3, jag gillar verkligen studion =) 02/05 Orka vara fanboy... :( Alla vet ju att PS3 är överlägsen. *gone* 02/05 ... Inte alls fanboy eller? ;) Tycker själv det i sig bara är bra, är inte så väldans förtjust i att spel är exklusiva... För min del får de gärna vara multi. Har själv en 360 och gillar den väldigt mycket och enligt mig har 360 och ps3 båda sina exklus... 02/05 För alla er fanboys, nu har jag en liten läxa åt er. Om Gears of War skulle finnas på PS3 så skulle PS3 vara den bästa konsolen. PS3 har allt 360 inte har. Ska skaffa mig ett ps3 på onsdag och kan knappt bärga mig inför God of war 3 och uncharted 2. 02/05 Ne, bara undervisar folk så de vet hur det ligger till. 02/05 Är du försäljare möjligtvis:)? 02/05
Skicka en rättelse