#Star Trek Online kommer i slutet av veckan förses med ett par nyheter som förstärker dess position i genren massiva onlinerollspel. Nyheterna satsar brett på såväl nya, pensionerade som gamla spelare.

En demoversion tänkt att locka nya spelare sätts igång på fredag, den 7 maj. Den saknar tidbegränsning och kan således spelas så länge du önskar. Å andra sidan innehåller den andra, icke närmare förklarade begränsningar jämfört med fullversionen. För att spela demon krävs ett Cryptic-konto och enligt uppgift ska denna går att förladda från och med i dag.

Folk med inaktiva konton kan ägna helgen åt att testa spelets nyheter gratis i tre dagar. Start på fredag klockan 19:00 svensk tid och slut samma tid på måndagen. Aktiva spelare uppmanas att få vänner och bekanta att börja spela. Varje lyckad värvning belönas med specialtitlar och 400 Cryptic-poäng. Också trogna spelare kommer belönas. För 100 dagars speltid förses man med ett antal godsaker, till exempel nya titlar, skepp, boosts och karaktärs-slots.

Men de har ju infört en svårighetsgrad "funktion" där man själv får välja om man vill ha en utmaning eller inte, så jag tror att med lite utveckling att spelet fortfarande kan bli bra. 04/05 Mer innehåll behövs, och diplomati, utforskning etc. inte bara rymdstrider... Dock så är rymdstriderna riktigt kul, om än lite enformiga, det största felet är alldeles för liten värld samt de otroligt dåliga markstriderna. Blir dock att testa "gratis"... 04/05 OK, kanske man ska testa, kanske... 04/05 Markstriderna är spelets största svaghet imho.. Dess styrka ligger i rymdstriderna (även om det kunde gjorts bättre även där). Ska bli gott att se vilka positiva förändringar de kommer göra med spelet. 04/05 Köpte spelet när jag beta testade , det var så bra att jag inte orkade installerade spelet efter realse utan väntade någon månad , nu drog jag igång medföljande månad (ingick när man köper spelet) men har tröttnat totalt, finns för mycket annat bättre... 03/05 Cryptic får skylla sig själv. Dom gjorde spelet så hjärndött och enkelt att ingen vill spela skiten. 03/05 keh har detta spel släppts? :O trodde inte de var släppt än haha fel man kan ha :D 03/05 Är dom redan desperata? :P 03/05 Får väl testa igen då. Det hade en del bra saker. 03/05 Redan? Tog inte lång tid. Kanske cryptic inser att de är i princip helt värdelösa på att göra MMO spel och lägger ner. Nog för att CoX var helt okej men både Champions online och Stark trek online är ju stora skämt. 03/05
Skicka en rättelse