#Blizzard meddelar nu att Battle.net kommer integreras med Facebook. Det första steget i denna integrering blir möjligheten att lägga till dina Facebook-vänner direkt till ditt Battle.net-konto. Paul Sams på Blizzard är uppenbarligen eld och lågor:

Vi är nöjda över att arbeta med Facebook för att integrera deras plattform med Battle.net för att förbättra den sociala underhållningsupplevelsen för våra spelare. Denna nya funktionalitet kommer göra det lättare än någonsin förut att knyta band med vänner på Battle.net och spela StarCraft II och framtida Blizzard Entertainment-titlar tillsammans.

Denna nya funktion kommer först testas inom kort i den pågående #StarCraft II: Wings of Liberty-betan (nu även till Mac), och kommer finnas tillgänglig för alla när spelet släpps den 27 juli. Mer funktionalitet kommer tillkännages vid ett senare skede.

90%+ av FZ community - Welcome to the anti-social! 07/05 Facebook är perfekt att planera sina veckor och helger med. Alla spelningar, klubbar, och andra sociala saker som grillkvällar, brännboll och korplagsmatcher får man en snabb överblick av. Därför gillar jag facebook. Lite off-topic, men tycker flame war... 06/05 FFS = Fuck Facebook Seriously ...lol :D http://www.southparkstudios.se/episodes/1404/ 06/05 Facebook tar över världen.. :( bomba skiten .. hur klara vi oss utan facebook förr? Svaret är perfekt =D samma som Sms. fan har polare som hällre sitter och spammar typ Hej va gör du.. och sånna små sms hela dagarna till varandra i flera timmar i sträck... 06/05 Förstår mig inte på människor som orkar bli arga över sånt här :P. Det är ju inte så att det står att du _måste_ koppla din facebook till B.net för att kunna använda B.net. Om du inte gillar det, använd det inte! Det är inte svårare än så. 06/05 du e icke ensam 06/05 Självklart en kombination av båda. Ingen skulle ju skaffa det om ingen annan använde det. Men jag tycker det är kul att veta vad folk pysslar med och så. Det finns många anledningar att använda facebook, men även några anledningar att inte göra det. 06/05 DET E SÅ JÄÄÄVLA COOLT O VARA REBELL JU, ERA FEJSBOKWIELDANDE FJANTAR!!!!!111ONE Nää, skämt åsido, det coolaste någon kan göra imo är att vara sig själv och skita i vad andra tycker. Om det innebär att man INTE klär sig likadant som alla andra och lyssn... 06/05 Va 06/05 "Billy har just dödat en Ultralisk och är exalterad!" "Billy har offrat 200 Marines för att invadera en Protoss-bas och är ledsen." -Ted gillar det här. 06/05
Skicka en rättelse