#2K Games och #Valve meddelar att hett efterlängtade #Civilization V kommer att kräva onlinetjänsten Steam - oavsett om du köper en fysisk eller digital kopia av spelet. Spelet är nämligen helt integrerat och levereras med stöd för automatiska uppdateringar, vänlistor och Steam-achievements.

En särskild Digital Deluxe-version släpps exklusivt via Steam och exklusivt för denna är Babylon-civilisationen. Därtill inkluderas även en bakom kulisserna-video samt spelets soundtrack. De som förbokar via Valves distributionstjänst får också ett gratis kartpaket som bonus när spelet släpps lagom till hösten.

Steam har några irriterande "features". Inget snack om saken. Men jag måste säga att efter att jag köpte mitt första Steamspel (MW2) så blir jag mer och mer van och har svårt att tänka mig gå tillbaka till DVD-installationerna igen. 1. Sjysst erbjudande... 10/05 Hoppas cracken fixar det. 10/05 Bara gött med automatiska uppdateringar till spelet :) Fattar inte varför folk klagar på steam. 10/05 Att du bör se över din uppkoppling. 09/05 Förstår att det kan kännas konstigt att tvingas använda en tjänst, oavsett om man gillar den eller inte, men ärligt talat, vad har de för alternativ? Något slags autenticiering måste de ha, och då tar jag en i övrigt mycket trevlig tjänst Steam över någ... 09/05 Inte för att klaga som många här redan gör, men "Disconnected from steam"... säger inte det er någonting? ;P 09/05 Steam funkar bra. Tills skillnad från GFWL som kan strula med både det ena o andra, så är steam ypperligt. Det håller säkert kvar i installationerna och även vid formatering så äre bara att spela. Allt kan göras backup på och även steamcloud möjligheter... 08/05 Fungerade inte offline-läget alltså? 08/05 Enda problemet jag har med steam är väll priserna på en del spel. Sen att vissa verkar kräva att man är uppkopplad, och jag tänker inte på Ubisoft's skit nu. Å andra sidan är ju 99.99% av befolkningen ständigt uppkopplad i hemmet så det spelar ju ingen... 08/05 Lite snopet är de att de kräver Steam, men det känns iaf bra att de är Steam och inget annat, t.ex. Windows Live. 08/05
Skicka en rättelse