#Valve meddelar idag att en ny mutation letat sig in i deras hyllade co-op-skräckis #Left 4 Dead 2. Det var i samband med releasen av DLC-paketet The Passing som spelets utvecklare tillika utgivare tillkännagav att de tänkte börja ändra spelreglerna med så kallade mutationer (ett nytt temporärt spelläge) varje vecka.

Förra veckans mutation hette 'Realism Versus' och idag meddelar #Valve att det blivit så populärt att det får stanna kvar i spelet för gott. Den här veckans dito kallas 'Follow the Litter' och ändrar premisserna för Scavange-läget: bara en grupp med oljetunnor spawnar åt gången, så överlevare vet exakt var de ska bege sig. Problemet? De infekterade vet genast åt vilket håll de ska springa.

Uppdateringen är gratis för alla pc-spelare och för konsolägare som köpt The Passing.

Tycker också att L4D är bra men L4D2 är defintivt bättre. Mer av allt som gjorde ettan bra och lite till. 09/05 http://www.l4dmaps.com/ Här finns det mer kartor och sånt till både 1 och 2 09/05 Ettan var riktigt bra och tvåan är också riktigt bra. Det som fått mig att överge ettan för tvåan (för en knapp månad sen) var att jag insåg hur roligt det vad med närstridsvapen samt Scavenge-läget. Har du inte provat L4D2 ännu så tycker jag du ska spa... 09/05 Jag köpte aldrig L4D2. Tycker den första versionen är bra nog, men lite mer uppdrag skulle inte skada 08/05 nej mer varje så att Första Veckan var det Realism Versus, Denna vecka hare varit Bleed Out vilket var en co-op variation då man inte hade Medpack o hela tiden gjorde att man tappade liv, så man fick ta Piller o Adrenalin sprutor för att överleva ( vilk... 08/05 Hade nog inte blivit så bra nej, tycker detta upplägget är riktigt nice. Fint att Realism Versus blivit permanent iaf, jag röstade själv för de i bloggen 08/05 Hur lätt tror du det är att hitta spelare till 4+15 game modes flera olika banor för varge game mode, och många av dem med olika svårighetsgrad? 08/05 Okej, jag har inte hängt med de senaste veckorna. De ger alltså något extra vecka som de sedan tar bort? Varför kan dom inte låta det ligga kvar? Sådana här små grejer är ju toppen om man har ett lite större antal av dem. Om dessa sparas och man får möj... 08/05 Bleed out hete förra veckans mutation.Veckan före där var realism versus. 08/05 Tycker inte nån verkat så speciell, men som varit grymt kul :) 08/05
Skicka en rättelse