Call of Duty-serien växer i rasande takt och när nästa del, #Black Ops, lanseras i november är Wii en av de aktuella plattformarna. Uppgiften kommer från USA Today och #Activision bekräftar saken via Eurogamer. Spelet släpps till #Nintendos populära konsol samt till pc, Xbox 360 och PS3.

Också #Treyarchs förra Call of Duty-spel, 2008 års #World at War, lanserades till Wii. Höstens instans, #Infinity Ward #Modern Warfare 2, nöjde sig däremot med pc, 360 och PS3.

Kommer Black Ops fungera online till wii och kommer det fortfarande vara med det balla vapnet man stoppar remoten och nunchuken i eller den där klassiska prylen?? :P 27/05 Vilka spel syftar du på då eg? De flesta stora som släpps på flera platformar brukar väl fortfarande hålla ganska bra standard tycker jag iaf. Eller du kanske menar att även Modern Warfare och dess uppföljare sög dase de också? 12/05 För att utvecklingen av ett spel till flera plattformar har en tendens att sänka den överlag kvaliteten på spelet eftersom utvecklingsprocessen måste fördelas på flera olika områden samtidigt, med andra ord, kompetensen måste bli mera utspridd och man... 12/05 Det finns alltid någonting att gnälla över... Men ser inge fel med det här, Treyarch gjorde ett riktigt bra jobb att porta Modern Warfare 1 till Wii och World at War var inte heller så pjåkigt. Och det här är bara till en fördel för min kompis eftersom... 12/05 Hur kan du få att släppa ett spel till en ny plattform att framståsom någonting dåligt? 12/05 http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Games/images-2/bobby-kotick.jpg (http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Games/images-2/bobby-kotick.jpg) http://i41.tinypic.com/fn8sah.jpg (http://i41.tinypic.com/fn8sah.jpg) http://gamerinvestments.com/video-game-st... 12/05 lawl 12/05 Ännu ett sätt för utgivarna att mjölka pengar hos kidsen genom att sälja en undermålig portning... tvivlar starkt på att dom kommer att ha 3 separata utvecklingsavdelningar för respektive pc/ 360-ps3 / wii. Men vi får se... 12/05 Är lite fundersam om Wii borde få ett till CoD FPS spel :P Visst det är bra att Wii få fler spel men det är inte direkt konsolen för fps spel... 12/05 var väll ingen nyhet... Alltid när Treyarch gör CoD så kommer det även till Wii 12/05
Skicka en rättelse