Onslaught ger konsolfolket co-op, oklart med pris och eventuell pc-version.

Konsolversionerna av #Battlefield: Bad Company 2 kommer förses med en ny spelform vid namn Onslaught. Det är en kooperativ historia där fyra personer slåss tillsammans på omgjorda versioner av banorna Valparaiso, Atacama Desert, Isla Inocentes och Nelson Bay. Varje bana har specifika mål och det vankas olika strider beroende på bana; vissa kretsar kring fordon, andra kring infanteri.

Pressreleasen lämnar en hel del frågor obesvarade. Det sägs ingenting om releasedatum, vad kalaset kommer kosta eller om paketet släpps också till pc. I #EA:s forum förklarar en #Dice-medarbetare varför man satsar uteslutande på konsol.

- Problemet med en pc-version är att våra servrar är knutna till leverantörer. Ändrar man en server från 32 Conquest-spelare till fyra Onslaught-spelare sparkas 28 spelare ut från den totala mängden tillgängliga platser. Det skulle få dramatiska följder för online-miljön om för många servrar bytte till onslaught.

Han förklarar vidare att man inte gett upp planerna på att släppa Onslaught till pc. För närvarande försöker man hitta en lösning på problemet.

Många frågetecken återstår att räta ut innan releasen, alltså. Tills dess tröstar du dig med den första trailern.

Om de ska satsa på konsoler varför göra spelet för PC? Jag känner mig lurad efter att ha köpt BC2 för PC och få stå ut med alla deras buggar. Nä köpa fler Battlefield spel blir det inte för min del om det ska se ut såhär. 14/05 dom måste ju komma släppa saker till pc med tiden jhu,speciellt för att hålla spelet vid liv,så hopaps dom verkligen löser det. 13/05 Visst är detta sant. Kan säga från erfarenhet att detta inte är någon bra ide, självklart. Men det han menar (err..) är antagligen att kodarna skall knacka ut buggar ur spelet än att programmera in AI eller liknande, för.. Du ser väll inga grafiska ändr... 13/05 Har de fixat hit-reg än? 13/05 Jag vill ha nya multiplayerbanor istället. Har tröttnat på att lira på samma 7 stycken (spelar bara Rush) så jag har tagit en paus från BC2. En traditionell expansion med 8-10 nya banor på en DVD för 300 spänn skulle vara mumma. 13/05 Ja, det är mycket mer kostnadseffektivt att låta alla leveldesigners, artists och ljud-teamet sitta och back-seata _alla_kodare när de jobbar på att fixa buggar (för alla kodare behövs säkert för att fixa dem - _ALLA_). 13/05 Hade de kört dedikerade servers till PC hade de inte fått problemet med att deras server hos leverantör inte fungerar att ändra på. Väntar på att den här DRM och Onlinebubblan spricker, för en vacker dag kommer de måla in sig väl långt in i hörnet. 13/05 Bullettime mod? 13/05 Global PC Statistics Players at bfbcs: 1 304 136 Players online: 35 149 Servers: 16 510 Global XBOX360 Statistics Players at bfbcs: 1 186 896 Players online: ? Servers: ? Global PS3 Statistics Players at bfbcs: 1 068 159 Players online: 13 812 Servers:... 13/05 Som vanligt får vi PC spelare skit! Men DICE fixa för fan alla buggar! 13/05
Skicka en rättelse