Tiden innan vi får kliva upp i sadeln, osäkra sexskjutaren och leva #Rockstars GTA-liv i vilda västern-miljö räknas i veckor. Passande nog har mängden filmat material från #Red Dead Redemption, vilket alltså är spelet i fråga, utökats med en lanseringstrailer. Se den nederst i denna nyhet.

De senaste dagarna har flera spelbutiker flyttat fram releasedatumet till den 28 maj, vilket satt fart på spekulationerna om en försening. Men distributören säger till FZ att det fortfarande är den 21 maj som gäller - inga framflyttningar alltså.

oj, vad bra spelet är!!!! satt som fastklistrad i 5 timmar igår och tiden flyger verkligen förbi... Det är som en grym wetsernfilm emellanåt. Spelade inte så mycket på kampanjen utan red runt i världen och jagade och testade mig fram! Bara DET är ju ett... 21/05 Fredag eller lördag hoppas jag. Spelet dök upp i dag (http://www.fz.se/bloggar/tompa/20100519/i-posten-red-dead-och-tval), herr Högberg kommer slita som ett djur för att få den färdig så fort det är möjligt. 19/05 Transportör: Transportör Produkt Svenske Post Brev Skickad 5/19/2010 5:42:25 PM (elgiganten) Jajamensan! Red Dead på väg! Och tidigt också...är inte fel då man väntat länge! 19/05 -undrar jag med.... 19/05 Jag är förvirrad, på PC City så har PS3 versionen "Förväntas i lager 28 maj" medans 360 versionen är fortfarande 21 Maj. Har skickat en förfrågan om detta, får se om jag får ett svar imorgon. :\ 16/05 Webhallen har fortfarande 21:e maj spikat som release.Verkar som det har löst sig nu.Eurogamer hade fått ett mail från Rockstar nordiska PR och dom sa att det släpps 21:e som det är sagt. Sen om man läser på Red dead redemptions forum så står detta där:... 15/05 Fick svar från spelbutiken angående "förseningen". Enligt dom är det Limited Edition som är försenat/slutsålt, men standard utgåvan är fortfarande spikat på 21:a. Som tur är har man förbokat standard.. 15/05 han är la lite halt.. 15/05 Intressant att huvudrollspersonen ser ut som om han inte varit på toaletten på ett halvår; he walks kinda funny... 15/05 PC City ändrade tillbaka Limited Edition till 28e också. :x Ska nog ändra mig till Standard och skaffa från spelbutiken. 15/05
Skicka en rättelse