I ett nytt inlägg på #Left 4 Dead-bloggen förklaras den nyaste mutationen i #Left 4 Dead 2. Den nya mutationen heter "Last Gnome on Earth" och är en ny kampanjmodifikation där målet är att få med sig gnomen till slutet av nivån. Men det är inte bara att bära och köra. När någon håller i nämnda lilla gnom blir alla zombies helt galna och går efter bäraren. Akta dig för att tappa den lille gynnaren på marken då en boomer-explosion får den att flyga all världens väg.

Vill du läsa mer om encore-vecka för en tidigare mutation, eller diskussioner om vad som föranleder rage-quits så rekommenderas blogginlägget i sin helhet.

Fy fan som jag kånkade på det där lilla kräket i Episode 2 för att få cheevo'n hehe. Kul ide, dock. Ut i rymden med han. =D 17/05 Jag prövade det här läget inatt, riktigt kul faktiskt då det blir en massa hordes^^ 16/05 lol detta låter kul 15/05 najs 15/05 Ska testa detta idag, se om de är lika kul som de låter . Förra gångens mutation va nog den sämre av dom som varit, även om den faktiskt va riktigt kul när man spelat nårra gånger, för då blev den riktigt kul :) Är mycket glad att realism versus blev... 15/05 Jag tycker det är synd att de flesta mutationerna försvinner, då även de som floppar kan vara riktigt roliga att spela ibland. Jag röstar för att de iaf ska kunna väljas när man spelar med vänner. 15/05 Exakt! Realism Versus blev ju succé. Förstår inte alla som gnäller på att det kommer nya spellägen, gillar ni dom inte så kör något annat. 15/05 Mutation är ett dynamiskt game mode, det byts ut till något annat varje vecka. Detta gör att Valve kan låta fantasin flöda och testa game modes som ingen skulle våga ge sig på, och blir de en flopp så är de ingen big deal, då kanske dom släpper en succé... 15/05 Bära runt en gnom runt en karta, vart har jag hört det förut? HL2: Episode 2 little rocket man achievment någon? 15/05 Ehm? Snarare raka motsatsen. Vad är det för fel med ett tillfälligt gamemode varje vecka? Du kan fortfarande spela dina gamla kampanjer precis som vanligt. Här är det inget som är förstört inte. 15/05
Skicka en rättelse