Community managern Josh Olin på #Treyarch har röjt att första riktigt trailern för #Call of Duty: Black Ops är att vänta den 18 maj. Det är under NBA Eastern Conference Finals på kanalen ESPN som gäller, och #Activision utlovar att den kommer släppas öppet kort därefter.

Black Ops har dedikerade servrar att vänta, och det ryktas att Raven Software jobbar med kartpaket. För att få en minimal inblick i vad trailern kommer erbjuda kan du spana in en teaser inför den kommande trailern.

Skeptisk , det handlar ju om samarbete att överleva även här och att dela på upplevelsen med ett vän. Army of Two var ett av de sämre COOP spelen jag kört, diggar isf mer Gears of War, men World at War var riktigt nice med COOP i cod. 17/05 Japp, det håller jag med om. Ett spel som har "CO-OP" innebär oftast att man inte behöver en till spelare för att klara sig, utan snarare att det blir roligare om man är fler. Man hjälps därför inte nödvändigtvis till för att klara en bana, utan för att... 17/05 Jag håller med dig till viss del, men enligt mig så kan nästan vilket spel som helst bli bättre med co-op. Halo är ett sådant spel man inte behöver någon spelare med sig, men spelupplevelsen blir mycket bättre när man har det. Enligt mig så är det samma... 17/05 @McFurry Inte för att vara den som gnäller, men det fanns ju inga CO-OP moment i CO-OP läget? Nu menar jag inte att det nödvändigtvis måste vara som i t.ex. Army of Two där man tvingar fram CO-OP moment, såsom att det behövs två man för att lyfta upp... 17/05 Jag hoppas detta spel också blir bra för alla andra Call of Duty-spel är bra! Förutom Modern Warfare 2, iallafall Multiplayer delen. 17/05 Call of Duty World at War måste varit en av dom bästa Cod-uppleveserna någonsin Coop. Har klarat ut det med mina vänner 2 gånger nu i coop, en gång med 3 spelare och en annan gång med 4 spelare. Kommer att förhandsboka det här så fort jag har råd att... 16/05 Blir nog bra det här. Personligen tyckte jag World At War var bättre än Modern Warfare spelen. 16/05 Tror activision försöker få treyarch som flaggskeppet för call of duty, nu när IW har gått i graven. 16/05 börjar det inte bli lite väl mycket pr inför detta spelet? 16/05 <3 Treyarch 16/05
Skicka en rättelse