Att releasedatumet för en trailer tillkännages med en trailer säger kanske något om ett spels storlek. Och visst lär #Call of Duty: Black Ops hamna i blickfånget när releasen i november närmar sig, detta trots (eller kanske tack vare) allt bråk kring #föregångaren. Hur som helst, den riktiga Black Ops-trailern är nu släppt. 1 minut och 42 sekunders välproducerad action väntar.

Call of Duty: Black Ops utvecklas av #Treyarch till PS3, Windows (med dedikerade servrar, sägs det), 360 och Wii. Redan nu är ett konkret releasedatum satt - den 9 november smäller det.

http://quirkymarketingcalendar.com/wp-content/uploads/2010/02/got-milk-2.jpg (http://quirkymarketingcalendar.com/wp-content/uploads/2010/02/got-milk-2.jpg) Skämt åsido, jag kan tänka mig att kolla in detta förutsatt: Dedikerade servers och moddande :) 25/05 Jag skulle vilja se lite mer game play innan jag kan avgöra om det är köpvärt eller inte. Scriptade/förrenderade scener ser alltid bra ut men speglar sällan spelupplevelsen. Jag bara får vibbar av att det kommer att rinna klicheer ur bildrutan där de... 24/05 Vad är det för fel på grafiken? 22/05 Det ända som var kul med World At War var ju Zombie Mod. Men då kunde man ju lika gärna köpt något annat spel... 22/05 ja det syns att det är Treyarchs tur att producera nu, det var ju som med World at War....helt värdelöst. tror inte det här kommer att bli speciellt bra :/ 21/05 Som med World at war kommer det väll vara som Modern Warfare 2 fast med lite grafik uppdateringar 21/05 IW använder inte samma motor som Treyarch. Därför såg det bättre ut ;) 21/05 Hahah jo förstår vad du menar. förstår också att du inte kan lita på Treyarch när det gäller liknande jobb ^^, men glöm inte också att IW fortfarande finns kvar där, och till och med du kan erkänna att MW2 inte ALLS var dåligt. (Grafik mässigt) Företage... 21/05 Antog det när jag såg ett flertal andra påpeka det :P Men för att svara på ditt påstående om möjliga grafiska förändringar, glöm det. Det är ytterst sällan en grafikmotor märkbart förbättras efter att ha släppt den första teasern/trailern. Speciellt när... 20/05 Självklart så ser grafiken fånig ut, eftersom tänk efter lite...Spelet släpps November, vissa skulle nog tolka det som sjukt mycket tid att jobba med ; ) Så oroa dig inte grafiken fixar sig. PS: Du är inte ensam om att vara en Kvalitétsbög : ) 20/05
Skicka en rättelse