Kommer #Final Fantasy Versus XIII utannonseras för Xbox 360 på #Microsofts E3-presskonferens? Det är inte alls omöjligt med tanke på #Square Enix-chefen Yoichi Wadas senaste uttalande. Enligt den bäste herrn så är en Xbox 360-portning av Versus XIII något "att fundera över", men med tanke på att huvudspelet XIII blev multiformat så är det absolut inte uteslutet att även sidospelet går samma väg.

Vi kommer kolla upp det internt ända fram till den formella utannonseringen.

Den "formella utannonseringen" av Final Fantasy Versus XIII sker kanske på årets E3, vilket betyder att vi säkert får veta mer då. Eller så sker avtäckningen senare, med tanke på vad vi skrivit tidigare. Den som lever får se, liksom.

Låter detta som goda eller dåliga nyheter?

[video=2678]

Twilightleet: Nä det hör hemma på Super Nintendo!!! 20/05 Kul för 360 nissarna, har sett fram emot detta spelet bra mycket mer än FF XIII, gillar the over all design sjukt mycket. Jag har dock inte sett något ingame så man vågar knappt hoppas på att det skall bli något vettigt utav det hela. 19/05 Hur kan man ens vara Fanboy över en spelserie som varit multiformat på nästan varje släppt spel, känns bara korkat. Skaffar det till 360 om det blir bra, annars får någon annan avnjuta det. Saxat från Wikipedia gällande tidigare spels plattformar och... 19/05 Jag spelar inte Final Fantasy och jag har ingenting alls emot att spel går multiplatform. Just det här önskar jag bara för att det är så kul att reta upp Sony-fanboys mer än några andra. :P 19/05 Ge mig en PC-version!! :'( 19/05 Blev så besviken på att Squenix skippade japanskt tal som det ju skulle vara med från början. Pallar inte med Vanilles fladdrande dialekt! 19/05 Enda jag inte gillar är att utvecklarna inte kan använda plattformen 100%. Tycker flera Multiplat spel så blir PS3 versionen den som blir sämre tyvärr. 19/05 FF har då heller inget att göra på PS3 då heller. Det ska vara Nintendo! Eller hur ? Ja jag var ironisk :P. I alla fall så är det inte så mycket ryckte som square har confirmat att de undersöker möjligheterna, dock betyder det inte att det kommer släppa... 19/05 Håller inte med, detta sucks... final har inget att göra på 360. Jag skulle gärna se spelen odubbade som ett alternativ. Och med 360 så försvinner den möjligheten.... snyft... 19/05 Trevligt för dom som gillar FF spelen. Tycker platforms exklusivitet är tråkigt då det bara begränsar hur många som kan spela spelen. 19/05
Skicka en rättelse