Krigslystna MMO-spelare kan glädja sig åt att #Mythic fräschat till #Warhammer Online en smula. Den omfattande ändringslistan nämner bland annat att belägring av städer numera är RvR-inriktad, men även de obligatoriska buggfixarna och en del annat.

Om du ännu inte testat spelet rekommenderas trial-versionen, som numera kan spelas utan tidsbegränsning (fast du kan inte levla högre än till 10).

Uppdatering: En uppmärksam läsare upplyser om att patchen försenats på grund av ett antal sent upptäckta småbuggar. Buggstädning pågår, förhoppningsvis släpps uppdateringen inom kort.

haha, störtsköna spelare också. De flesta av dem verkar inte ha läst changelogen till patchen så alla är "WTF?! Var är tränarna?" :) 80% av Advice chatten gick ut på att de som läst changeloggen satt och förklarade var tränarna fanns igår.. Personligen... 22/05 De två flerspråkiga servrar som finns kvar har en väldigt välmående population båda två. Den största skillnaden ligger just nu i spelsättet, där Karak Norn lider av "bombning" (GTAoE/PBAoE) något fruktansvärt, och Karak Azgal ligger mer åt singletarget... 21/05 ska man kanske börja spela igen ? Hur är det med spelar antalet ? 21/05 Jag lider med dig Bulldeg93, men jag tror många här varit i din sits men har haft chansen att kunna flytta och få bättre internet samt jobb och kunna köpa ny dator. Din tid kommer ska du se ;) Anyhow, servrarna ligger just nu nere så jag antar att de... 21/05 ohh! Vill också spela WARHAMMER ONLINE... Har haft WARHAMMER ONLINE COLLECTORS EDTION i över 1 år nu och har inte kunnat testat det pga: Min dator....Sämsta som finns.... 32mb grafikkort, 2.5MHz celeron (singlecore), 768mb minne... aa nu förstår.. Det... 20/05 Ska testa trial nu :) 20/05 Drog igång det igen nyligen, och det har definitivt förbättrats på många fronter. Ovanstående uppdatering lär fräscha upp de i vanliga fall något tjatiga stadsinvasionerna, samt balansera en del klasser ytterligare. Gällande Trial så är det faktiskt möj... 20/05 WAR är ett riktigt kul spel, med den nya city-invasion updaten så blir det ännu roligare! :) 20/05 Begränsningarna på trial är: du kan inte lämna Empire/Chaos T1, du kan inte öppna blå/lila/guld lootbags från PQ's o.dyl, du kan inte levla över R10/RR10 ("pvp-ranken") och du kan bara ha karaktärer på servern Karak-Azgal. Jag TROR att det var allt, kan... 20/05 Nej inte riktigt, du kan t.ex. inte åka till de största städerna eller t2,t3,t4 (områdena för de högre nivåerna) Men deras trial är väldigt generös och även i låg lvl slaktar pvp:n WoW's högsta lvl pvp Har själv spelat i som max level sjukt roligt, tagi... 20/05
Skicka en rättelse