#Starcraft II-betan slutar visserligen den 31 maj, men det hindrar uppenbarligen inte #Blizzard från att fortsätta finslipa sin populära testversion. Senaste uppdateringen lägger till Facebook-integration och stöd för 3vs3- samt 4vs-4-matcher. En del balansändringar återfinnes också, samt en hälsosam dos avlivade småkryp.

Alla ändringar finner du i patch-anteckningarna här nedanför:

Klicka för mer information

StarCraft II Beta -- Patch 13 (version 0.15.0.15449)

General

* Map Publishing is now enabled: Using the map editor, you can upload your custom maps to share with the Battle.net community.
* Facebook feature is integrated: Here’s a quick way to expand your social network by seeing who among your existing Facebook friends also has a Battle.net account.
* 3v3 and 4v4 formats are now enabled.
* Numerous updates have been made to the Leagues & Ladders system:

o Removed Copper League and added Diamond League above Platinum League.
o Player ratings start at 0, rather than 1000.
o No longer displays loading screen odds in placement or practice league matches.
o Matchmaking system logic updated.

* UDP is enabled to help improve game performance.
* Numerous performance and stability improvements.

Balance Changes

* PROTOSS

o Sentry

+ Force Fields can now be destroyed by Massive ground units walking over them.

o Void Ray

+ Range decreased from 7 to 6.

o Warp Gate

+ Subgroup selection priority changed from 2 to 3 so that it takes priority over Gateways when selected.

* TERRAN

o Marine

+ Stimpack research cost decreased from 150/150 to 100/100.
+ Combat Shield research cost decreased from 150/150 to 100/100.

* ZERG

o Infestor

+ Infested Terran spell removed.
+ Frenzy spell added:

# Costs 25 energy.
# Targets a single biological unit which deals 25% more damage and is immune to snare, stuns, and mind control for 30 seconds.

o Overseer

+ Contaminate spell added:

# Costs 75 energy.
# Targets a single enemy structure which cannot train units or research upgrades for 30 seconds.

+ Infested Terran spell added:

# Costs 125 energy.
# Infested Terrans have the same stats as those previously created by the Infestor and are placed directly under the Overseer when spawned.

o Ultralisk

+ Life decreased from 600 to 450.
+ Damage changed from 25 to 15 (+25 Armored).
+ Damage versus structures increased from 60 to 75.

Hotkey Changes (English Only):

* Zerg Set Worker Rally Point changed from R to G.
* Zerg Spore Crawler changed from W to A to avoid conflict with the Select All Warp Gates hotkey.

Battle.net Interface

* Revamped summary pages for player Profiles and Leagues & Ladders.
* Added a Help system with tech trees and other tips and tricks.
* Removed identifier from the character naming process and added the ability to refer friends for invitation into your party or lobby.
* Updated the Battle.net user interface to consistently use a nested menu system.
* Added in-game blocking and player muting.

27 juli smäller det. Hur känns det?

Tack till Mikaelh för detta #nyhetstips!
Haha, fint. Så tyckande har inget med handling att göra? Så typiskt jävla svenskt. Precis som alla de gånger jag stått upp mot läraren eftersom klassen har 'tyckt' något men när jag står där och tjatar med läraren är det ingen som stödjer mig. Det är... 25/05 Till alla som klagar på facebookfunktion och att dom stoppar in 3on3 och 4on4: Det här är en BETA. I en beta testar man saker så man ser att det fungerar INNAN spelet släpps. Den här betan är inte till för att ni små pubisfjortisar ska få ha så kul som... 24/05 Nu väljer du ju bara att missförstå :P Skärpning. Han tycker helt enkelt att han förtjänar ett slag i ansiktet, att tycka har inget med handling att göra, är det möjligtvis det du inte förstår? Han har väll rätt att tycka(!) som han vill lilla du, preci... 24/05 hehe...jag var nog för snäll ser jag, jag skulle vara negativ. Jag gillar inte SCII, jag gillade SC men det var då, idag gillar jag rts och strategi som tar lite längre tid...men visst kampanjen kanske ger något, det får man se när det släpps. Men just... 24/05 Men vadå? Jag fattar fortfarande inte hur du tänker. Du tycker att personen förtjänar ett slag i ansiktet men eftersom du inte har aggressionsproblem så gör du det inte själv men hade gärna sett någon annan göra det åt dig? Ganska mesigt enligt mig. Att... 24/05 Ja SC1 är ju fortfarande det typ bästa RTS spelet så absolut inget fel med att göra ett nytt likadant. Precis som man gjort HoN efter dota. SC2 är lätt det bästa RTS spelet sen SC1. Synd att det inte går att spela betan nu. Men det är en beta. Som sagt... 24/05 Okej vi lägger upp det såhär, åsikt och utförande du vet, två olika saker?. Jag tycker han förtjänar en knytnäve, för sin inkompetens men jag har inga aggressionsproblem eller slår folk för nöjes skulle så varför skulle jag göra det. Så länge han inte... 24/05 så blir det när spel hypas som det här...de flesta har väl redan satt betyg på det 5/5, 10/10 100% eller vad de nu använder personligen så tycker jag att det är samma spel som innan med ny grafik och lite nyheter...bra om man gillar spel från 12år tillb... 24/05 Kul att en del folk verkar tro att BETA är någon form av färdigt spel som vissa ska ha tur att få köra :P.. Och ändå roligare är det folk som klagar och är arga om det som om de har lagt ner en 3 - 4 Månadslöner i det xD Tycker personligen att facebook... 24/05 MEN den nya betan S U G E R! man kan inte spela å nu inte äns få igång mapsen !!!!!!½!!½!½!½!½!½!! 24/05
Skicka en rättelse