#Sony Online Entertainment meddelar att de "på spelarnas begäran" (otroligt nog) har infört tre nya riddjur att köpa i onlinerollspelet #Everquest II. De tre keldjuren kostar 2500 Station Cash vardera, vilket motsvarar 25 Euro eller drygt 250 svenska kronor. För ett keldjur in-game.

Djuren kommer i de tre färgerna Ethereal (lila), Ulteran (blå) och Sinister (grön). Till skillnad från de keldjur #Blizzard lanserade så har dessa mounts den egenheten att de faktiskt tillför stats-förbättringar och således inte bara är visuellt ögongodis. Minst en månad ska de finnas till försäljning, enligt Sony.

Är detta något du kommer inhandla?

det finns ju redan ingame mounts som man kan köpa för ingame valuta i detta fall platina som ger stats bonusar så varför gnälla? 26/05 Antar att priset går dels efter WoWs sparkle pony och för att göra den mer ovanlig, en statuspryl (idiotstämpel enligt vissa). Av vad jag har förståt så har EQ2 haft en itemshop rätt länge men sålt andra, billigare prylar än just den här kattmounten.... 25/05 omg... Du var som han 14 åringen på aftonbladet som sa att han var bättre än Mona Sahlin... Om Activsion är så bra på business varför betalar de då inte IW för MW2 istället så sparkar de dom! Smart buisness va? Sparka alla som gör någoting bra? lol...:e... 25/05 En månadsavgift ska väl inte bara ge en rätt att spela spelet? Man betalar en summa för serverunderhåll, personal med mera, och man förväntar sig naturligtvis att det släpps mer innehåll - som dom nu vill att man ska betala för, och som gynnar ens egen... 24/05 Att företag ska tjäna pengar är det nog få som inte håller med om. Men om vi spelare så få en sämmre spelupplevelse på grund av det så är det ju lite dumt att vara tyst. Är väldigt bra att folk säger ifrån, folk vill uppenbarligen inte att man ska kunna... 24/05 Blir jävligt najs avkastning! Skulle jag oxå gjort om jag ägde ett MMO ;) 24/05 http://www.fz.se/bloggar/thecompanioncube Många ver er borde läsa min blogg. 24/05 Well said! @Kharif: You Phail! :down: 24/05 Yupp. "Freshly born from the Twisting Nether, the Celestial Steed flying mount lets you travel in style astride wings of pure elemental stardust. So saddle up, because this supernatural warhorse will fly as fast as your riding skill will take you."-Bliz... 24/05 Mounted i wow hade väl samma hastighet som det snabbaste mount du redan hade? 24/05
Skicka en rättelse