I samband med att #Aions servrar slogs ihop kunde vi meddela att version 1.9 får se dagens ljus den andra juni. Nu röjer #NCSoft detaljer om den maffiga 2.0-uppdateringen (Assault on Balaurea) med medföljande 300-sekunderstrailer och en bunt bilder. De sex huvudpunkterna (enligt NCSoft) kan du smaka på från listan nedan.

  • Åtta nya instanser

  • Nya användningsområden för pets

  • Flera nya zoner

  • Nytt nivåtak på 55

  • Förbättrat flygsystem

  • Twitter-integration

Ditt pet kommer kunna hålla föremål åt dig, varna för fiender av motstående fraktioner och mer därtill. Version 1.9 är sagt att förbättra grundupplevelsen (mindre grind?!), medan 2.0 ska komma med helt nya funktioner. Är dessa uppdateringar nog för att få dig att besöka alternativt återbesöka spelet?

Hoppas denna patch kommer ta itu med Aion's största problem, alltså Content vid lv 50. Grinden är inte vidare mycket i detta spel dock nästan alla är så spoilade att de inte orkar sträva för något alls. Andra problemet Aion har just nu är just antal spe... 26/05 Hade det inte varit för att jag blev bestulen på mitt account 3 dagar efter jag köpte Aion, hade jag kanske fortsatt spela. Det är SÅ JÄVLA SHINY. Men det har security brister att det skriker om det. Vill inte sitta och vänta i veckor för att få mitt... 26/05 Det är därför jag har mina förhoppningar för Guild wars 2 som tar upp just det här problemet i sin senaste artikel. DOCK så ska man ju ta allt med en nypa salt, men OM dem klarar av att uppfylla det dem försöker så kommer det (förmodligen) bli äcklig... 26/05 Jag lirar fortf. Aion och jag älskar det än, även om det är grinding, man ska tänka positivt.. det finns riktiga yellowfellow grindspel där ute och aion är det minsta grindingen av dem :) men med patcharna, oj oj oj.. me love!: ) 26/05 Ärligt talat...... Aion är om man jömför med många andra asiatiska MMO:s väldigt förskonat från grind.... Spelade från början och lade av när jag cappade........det fanns inget att göra. Man levlade snabbt ifrån både områden och gear. Vilket gjorde att... 26/05 Denna spel såg cool ut för mig allt var bra men när det kom till mounts och ta sig från enna sidan till andra så tog det tid. lvl system lite drygt att lvla på. Vingar är coolt allt annat är coolt animationen är coolt strider är coolt story line coolt.... 25/05 Greit, detta får mig att vilja skaffa aion, har bara spelat på privata servrar hittils :P 25/05 Känns som om många här inte är redo för koreanska mmo's. :P Men seriöst var det inte så svårt att bli 50 och farma full miragent. Jag slutade för att det fanns i princip bara en instans värd att göra och krävde så mycket tid att göra. Man kunde aldrig... 25/05 Aion va skitkul och innovativt första gången man lirade.. men runt 30 så började det bli löjligt segt och valmöjligheterna på saker att göra var löjliga.. spelet är och förblirt totalt linjärt och altskapande ett gissel.. samma rutt om och om igen.. syn... 25/05 Ser ut som Guild Wars on crack! 25/05
Skicka en rättelse