När #Blizzard-chefen Frank Pearce tillfrågas om #World of Warcraft: Cataclysms släppdatum så säger han att expansionen kanske inte släpps i år.

Förhoppningsvis. Om den är redo. Om inte, så håller vi på den ett tag till.

Även om inget officiellt sagts om saken har ett höst- eller vinter-släpp förväntats av de allra flesta. Dessutom vet vi att betan kryper allt närmare, vilket indikerar att Blizzards kodknackare trots allt håller god fart på utvecklingen. Samtidigt är det samma företag som arbetat i drygt 387 år innan de ens utannonserade ett släppdatum för #Starcraft II, så helt säkra på Cataclysm i år kanske vi inte ska vara riktigt än.

Jag, tror inte att det kommer i år där emot nära in till star wars old republic online så att de kan konkurera ut varandra. Om det kommer i år så kanske det kommer in till Jul eller nåt. Vet inte kanske har totalt fel och är ute och cyklar vem vet. Men... 28/05 Jag, tror inte att det kommer i år där emot nära in till star wars old republic online så att de kan konkurera ut varandra. Om det kommer i år så kanske det kommer in till Jul eller nåt. Vet inte kanske har totalt fel och är ute och cyklar vem vet. Men... 28/05 Detta kan jag inte förneka att jag ser fram emot oavsett när det kommer. Hoppas dock att det kommer i år. :) 26/05 Blizzardland - All aboard! Semi-awesome åsido. Lite besviken på Worgens, ser alldeles för gulliga och vänliga ut. THERE WILL BE FURRIES! 26/05 Själv har man alltid kört i casualgillen. Haft ett eget innan men nu är jag i ett annat. Denna expansion känns som man haft rätt tid på sig. Vi håller på att beta i heroic 10 manna och har 3 bossar kvar i normal 25 manna. Visserligen kommer ju dessa %... 26/05 Mer pengar åt Blizzard! 26/05 Det bör komma i år. Blizzard sa att de skulle släppa två stora spel 2010. SC2 är ett 26/05 Man undrar vilket expansion som kommer efter detta? Innan WotLK släpptes började de arbeta på Cataclysm - d.v.s. att de förmodligen börjar snart att arbeta på något nytt... 25/05 Så detta kanske innebär att diablo 3 tar dess plats! 25/05 Nivåtaket kommer höjas till 85 i och med Cataclysm, så att det skulle komma en sista expansion sedan när man höjer till 100 känns väldigt ologiskt. Annars kan man väl hoppas på en spelsläpp någon gång under senare delen av hösten, även om man aldrig kan... 25/05
Skicka en rättelse