Nyligen gjorde vi oss lustiga över #Polyphony Digital-chefens uttalande att #Gran Turismo 5 var 90 procent klart - såväl i januari som i maj. Nu kommer dock nya uppgifter som kanske kan förklara spelets förseningar det senaste året. Brittiska branschsajten MCV skriver nämligen att en "källa nära Sony" avslöjat för dem att Gran Turismo 5 försenats på grund av att man beslutat sig för att stödja 3D-grafik och Playstation Move.

Uppgifterna får än mer trovärdighet då Sony endast svarat med att "fler detaljer om Gran Turismo 5 avslöjas på E3", vilket är en indikation så god som någon på att ryktet faktiskt kanske stämmer. Nåväl, nästa månad vet vi garanterat. Vad tror du?

Om du lugnar ner dig lite så kanske du inser att du inte är så ensam trots allt. :) 30/05 Om 10år så lär 3D utan glasögon vara standard, kanske tom holografiska TV-apparater. 3D med glasögon lär vara standard inom 3-4år. HDTV fick en rejäl boost tack vare fotbolls-VM, desamma kommer ske med 3D då fotbolls-VM kommer sändas i 3D nu. 27/05 TACK! Känns som jag ibland är ensam mot personer som helt saknar verklighetsförankring här på FZ. 26/05 Kunde inte ha sagt det bättre själv. 26/05 Om 10 år hade jag hellre hoppats på någon form utav holografisk tv, tycker grejen med att ha ett par brillor på sig när man glor på tv/film känns överflödigt. 26/05 Ge det 10år, sen är 3D standard :) Skulle dock hellre se ett tidigare släpp av GT utan 3D. Släpp hellre en specialversion med 3D stöd senare. Eller om möjligt, gör det till en nedladdningsbar uppgradering. 26/05 Hah! Jag satt och funderade på att börja svara på hans inlägg men jag bestämde mig för att istället tänka "meh" och skita i det. 3D ÄR förbaskat ballt, ser sjukt mycket bättre ut än jag trodde. Dom brillor och TV-apparater som finns ute nu är dessutom... 26/05 Du är som vanligt ohyggligt patetisk och kommer med falska fakta. Du kanske missat att denna 3D teknik som nu kommer att etablera sig är en helt NY 3D teknik. Det är en stereoskopisk 3D med 120 Hz uppdatering och ingen blå/röd pappersglasögons historia... 26/05 Gran Turismo 5 is a lie! 26/05 Jobbigt att behöva sätta fram händerna för att styra spelet. Inte för att det är någon tvång att spela med Move men jag förstår inte varfrö man skulle vilja göra det. Har man en ratt så behöver man inget mer. :D 25/05
Skicka en rättelse