När det online-baserade actionspelet #APB ursprungligen utannonserades så fanns konsoltankar utöver den planerade Windows-versionen. Dessa har senare lagts på is, men enligt utvecklarna #Realtime Worlds lead designer EJ Moreland så är det inte omöjligt att arbetet på konsolversionen återupptas i framtiden.

[Det är] klart att Realtime Worlds vill se en konsolversion av APB. [Men] oftast när du spelar en konsol-till-pc-port eller vice versa, så funkar spelet vanligtvis inte lika bra som på sin ursprungliga plattform. Så för oss om hur vi ser på APB på konsoler - och vi har haft diskussioner om detta - är att göra ett annorlunda spel som bättre passar formatet. Jag hade stora bekymmer med att spelet vi gjorde för pc inte skulle kunna funka på konsol. Vi skulle [för ett eventuellt konsolsläpp] hellre göra en del saker för att få spelet mer konsol-anpassat.

Beslutet att fokusera helt på Windows-versionen berodde på att utvecklarna ville få till den så bra som möjligt. Men även om det alltså i dagsläget inte finns några konkreta planer på att återuppta utvecklingen av konsolversionerna så är det heller inte uteslutet.

APB släpps till Windows i juli - bilder, filmer och text om spelet hittar du här.

spelet är bra imo(iaf om man är ett gäng på vent), om det inte vore för alla jävla aimbots.. överväger starkt att inte köpa det bara därför, vilket är rätt synd. 27/05 Jag håller med, med en nypa salt. Det största problemet jag har: Enforcers vs Criminals. Det finns absolut ingen anledning att ha det typiska "cops vs the bad guys", för inget som Enforcers gör av någon mening är för att skydda folket, kan slå vad om... 26/05 Kan tilläga också att uppdragen är riktigt patetiska. Att som nybörjare springa runt och spraya väggar är väl ok. Men att som rank 150 med en treathlevel på 12 och 100.000 på banken blir det ju bara löjligt. upprepar min uppmaning. UNDVIK!!!! 26/05 Har lirat betan en del och måste tyvärr säga att APB är det sämsta skit jag sett. Det började rätt bra men nu skulle jag inte ens spela det om jag fick betalt. matchmakingen (balansen) är totalt uppfuckad. Som nybörjare (rank 20- 50) är det inte ovanlig... 26/05 Rött och blått, är det CTF rakt igenom? 26/05 Håller helt med, var ruskigt kul i början men med balansen åt helvete, en sniken affärsmodel (man betalar även micro transactions) samt att HelioS botten redan finns på betan.. blir nog inget givet köp längre. 26/05 Jag antar att man tjänare mer på mmorpg spel på pc än consol eller? 25/05 Tyvörr ganska så tråkigt. Bilfysiken är skrämmande dålig, uppdragen alldeles för repetitiva, vapnen tråkiga, och mmo-delen märks knappt av då alla bara springer runt och ignorerar varandra. Kan säkert bli ett dugligt spel men jag tänker då inte skaffa... 25/05 Jag är också med i betan och jag måste säga att det var roligt till en början men nu blir jag bara arg på det, APB är inte ballanserat för 5öre och uppdragen är väldigt repetitiva, faktum är att det enda som är bra är character customization vilket verk... 25/05 ja ja håller me en del där, men spelet är endå väldigt kul, men, man kmr kuna spela spelet utan månads kostnad, man kan spendera hut mkt tid som helst i social district, därimot behöver du använda särkilda poäng i spelet för att få spela i action distri... 25/05
Skicka en rättelse