Nya #UTV True Games-utvecklade MMO-titeln #Faxion Online kommer att fokusera på spelarstrider och ett gameplay som motar bort den ökända level-grind som de flesta spel i genren drabbas av. Spelarna har att välja mellan de två fraktionerna himmel och helvete, och spelvärlden utspelas i både himmelen, helvetet och limbo. Spelet är ganska humoristiskt lagt.

UTV True Games säger att de anställt flera veteraner inom genren, som tidigare jobbat på storheten #Ultima Online och (mindre stora) #Shadowbane. I dagsläget saknas såväl släppdatum som uppgifter om Faxion Online blir gratis eller ej att spela. Så håll ögonen öppna, helt enkelt.

Vad tror du om detta?

mm blir nog att testa. 29/05 Eve är då fan inte misslyckat. Och det var häftigt ett tag må jag medge, men det höll knappast i längden för mig. Att bara PvP'a för sakens skull så tycker jag FPS/RTS/fighting spel osv är långt bättre. Om det ska funka för mig i mmo form måste ens hand... 28/05 Fail? 28/05 inte ett till jävla pvp skitspel... det finns inget lyckat MMO med pvp focus... period.. Guildwars är väl det som kommer närmast.. men samtliga andra lyckade mmo är PVE fokuserade.. och wow har pvp del men den är rätt rutten.. och inte deras fokus. 28/05 "Jaaaaa, vi byter ut npc-grind mot pvp-grind, vilken bra idé~!" Haha, nejdå, dom är nog smartare än så. Att döma av bilden ser det ganska lockande ut, om inte annat för att man får trampa ner små demoner :3 Det blir ju kul också om det blir obalanserat... 28/05 Bara själva aspekten med att ha hundratals personer i samma strid brukar göra upp för att gameplayet inte är i topklass.Ta Planetside till exempel. Det hade inget att komma med mot andra multiplayer-shooters som Tribes 2 och BF1942 på den tiden, men bar... 27/05 Låter lovande när det är veteraner från UO och Shadowbane, båda underbara spel även om Shadowbane hade för mycket grind. Får mig att hoppas att det blir ett faktiskt intressant MMO och inte bara ännu ett sånt där grind->raid->repeat MMO som det släpps... 27/05 Skulle vara trevligt om de kunde få upp humorn i samma klass som Dungeon keeper. 27/05 Kommer bli intressant att se om det blir något intressant. 27/05 inget mmo utan grind! 27/05
Skicka en rättelse