Sett den där popup-rutan som dyker upp ibland när du surfar runt här på FZ? Den är en läsarundersökning som gör att förlagets statistiknissar får något att pyssla med. Vi är förstås tacksamma om du tar dig tid att besvara frågorna, och för att öka motivationen en aning är du med och tävlar om tre PS3 Slim-konsoler om du deltar.

Undersökningen görs av vår ägare #Egmont och den handlar först och främst om dina spelvanor; hur du spelar, vad du spelar och var du köper dina spel. Den kommer pågå i ungefär två veckor och de tre PS3-vinnarna presenteras strax efter. Vi tackar för din medverkan!

Gratulationer till vinnarna. Kommer inte ihåg om jag själv var med i tävlingen. 02/07 Funkade finfint för mig att fylla i pop-up fönstret inga problem precis som det ska vara Jag använder mig av Opera som jag personligen tycker är en av världens bästa webbläsare dom två bästa webbläsarna anser jag att dom är Opera och Google chrome. 07/06 tack för tipset med adblock! fick upp rutan så fort jag stängde av det och uppdaterade sidan :)! 06/06 Alternativen som angick vad man sysslade med på internet var inte tillräckliga enligt mig. Tycker inte riktigt att läsa en blogg är samma sak som att läsa diverse forum som i alla fall jag gör mestadels av tiden jag spenderar online. 06/06 Kodapor som strular snarare? Borde ju vara rätt basic att kunna CSS:a en centrerad fixed-ruta, browserkompatibelt. 06/06 för mig poppa det upp fin fint så fort jag gick in på sidan. :P Kör chrome 05/06 Pff, LCD äger ju plasma då man ska spela spel :crazy: Nu gäller det bara att surfa omkring på fz och förhoppningsvis inte trycka bort den då den kommer. 05/06 Tycker ni missat lite på ett par ställen. T.ex. så på frågan "Vad planerar du att köpa inom ett år?" Så finns LED-TV och LCD-TV men inte plasma? What?! Detta är en spelsida och ni tar inte med den bästa tekniken att spela på? Jag får trycka på "Planerar... 05/06 samma här man kan ju inte spama fz sidor hela dagar heller 05/06 Alltså, när fan ska den där enkäten dyka upp igen? Ja fick upp den förut men då var den ju utanför bilden. Nu dyker den aldrig upp.. :S 04/06
Skicka en rättelse