Herr statsminister. Kommunfullmäktiges ordförande. Kära örebroare.

Så inledde vår kung, Carl XVI Gustaf, ett anförande i Arboga 1985. Min poäng med detta, om än långsökt, är att även majestät och maharadjor med ojämna mellanrum begår misstag. Precis som gamle Gustav V hetsade sin chaufför så han körde i diket vid vad som i dag kallas Kungens Kurva i Stockholm så hetsar FZ-redaktionen oss stackars utvecklare på planet ovanför. Och trots vår majestätiska framtoning blir det ibland fel.

Till saken. För dryga två veckor sedan gjorde vi en uppfräschning i hanteringen av medlemmar på FZ och i samband med det migrerades data mellan två tabeller. Sedan dess har en olustig liten sate till bugg gäckat mitt samvete och det var inte förrän denna kväll som jag till slut lyckades finna, identifiera och utrota den. Jag har post mortem döpt den till @spiken.

Med anledning av detta har vi precis importerat den profildata som saknas. Men för de som hunnit ändra sin profil, till exempel skrivit en ny presentation, har inte den gamla profilen återkommit. Om du saknar din gamla profil kan jag återställa den åt dig, förutsatt att du skickar ett PM till mig.

Å utvecklargruppens vägar ber jag om ursäkt för besväret.