Om du har vägarna förbi Gotland i dagarna ska du definitivt stanna till vid Wisby Strand. Med start i dag anordnas Gotland Game Awards, ett evenemang där 500 studenter från Högskolan på Gotland tävlar med de spel de knåpat ihop under året. En jury utser vinnare i 18 kategorier och tävlingsbidragen sponsras med gåvor till ett värde av 3 miljoner kronor.

Årets mässa är den fjärde i ordningen och den äger rum i dag och i morgon på Wisby strand. Alla är välkomna att komma förbi och provspela bidragen, tävla och en hel del annat.

Skicka en rättelse
Har svårt att se att mr Forrestfoxs inlägg på något sätt uppvisade de karaktärsdrag som du nämner. Skärpning för tusan. 09/06 Jag rekommenderar starkt GGA (gotland Game Awards) Det körs varje år vid ungefär samma datum. Jag är själv första års student på Speldesign och Programmerings linjen på högskolan. Det var skit kul att vara där och spla andras spel samt visa upp sitt ege... 08/06 Så du talar för resten av Sverige, du? Tycker det är tråkigt med personangrepp på fz. Kändes inte som att ForrestFox sade någonting stötande alls, utan bara visade sin önskan om att ha ett sånt här event i Stockholm. 07/06 Jag gör inte det, och jag bor 1 timma ifrån göteborg. =) 07/06 Ovanligt många öbor som visar upp sig i den här tråden =) Jag skulle gärna gå på det, men har ingen möjlighet att ta mig till Gotland idag eller imorgon. 07/06 #1 Du var _PÅ_ Gotland heter det. Det är på tiden att fastlänningarna lär sig^^ 07/06 En Timme kvar snart nu, bor bara en kilometer ifrån om ens det, så ska snart ner dit 07/06 Som vanligt visar Stockholmare sitt arroganta tryne. Inte undra på att resten av Sverige föraktar er.:down: Trevligt att det händer saker på Gotland. 07/06 Najs, kanske blir att dra till Visby och kolla =) 07/06 Önskar de kunde hålla evenemanget i Stockholm. Vore nästan närmare att åka till Norge än att besöka Gotland tyvärr :/ Nåja, hoppas det blir mycket foton och reportage från PC Gamer eller Fz.se därifrån :) 07/06