En fjärde del i Red Faction-serien är som väntat på gång, och i dag kan vi bjuda på namn, releaseperiod och en första film. Det officiella namnet blir #Red Faction: Armageddon och planen är att ha spelet redo i mars nästa år.

Handlingen äger till stor del rum under ytan på planeten Mars, där du kommer rädda mänskligheten med ett magnetvapen. Kodknackandet sköts liksom tidigare av #Volition och den så kallade Geomod 2-teknologin som tillåter terrängdeformering återkommer. Spelet utvecklas till Windows, PS3 och Xbox 360.

Nu när du säger det :) kollade upp det och det handlade visst om en sorts pest som spred sig på mars, men den kanske hänger samman med den här insektssjukan :P 08/06 Intressant storyvändning från 3:an. Dead Faction? 08/06 Men vänta lite nu, jag har för mig att det var rymdvarelser i det första spelet också. Jag har inte kört första spelet sen det släpptes så jag kanske blandar ihop saker, men jag har fan för mig att det var lite aliens mot slutet av spelet. 07/06 Det är inte Aliens, det är muterade gruvarbetare från första spelet ;) Personligen är jag lite tveksam till att det mesta ska utspelas under marken, men fördelen blir väl mindre transportsträckor och mindre öde landskap (Red Faction Guerilla var ganska... 07/06 Ser helt okej ut. Hoppas det finns Jetpack :D 07/06 Amen bro. amen! kommer krossa allt i sandbox-väg 07/06 Red Faction 2 var ingen höjdare, men både 1:an och 3:an gillar jag, om än av lite olika skäl. Det något väldigt basalt nöje i att ha sönder saker, och RF-spelen tillåter det med råge. Den här nya delen ser ut att återgå till 1:ans koncept; gruvgångar... 07/06 Blir bara mer och mer generiskt. Jäkla spelindustri som förstör originalitet. 07/06 Ser väldigt intressant ut imo, gillar att dom har mixat upp miljöerna lite, en utomjordisk ras är ett steg i rätt riktning med tanke på att det ändå är 4an. Hoppas på att dom fixar någon sorts free-roam multiplayer och att miljöerna inte är helt instäng... 07/06 Avskyr Red Faction tack vare del 3.. Spelet ska vara fps, som 1 och 2an.. 07/06
Skicka en rättelse