Den (på flera sätt) stora #Valve-chefen Gabe Newell har, i ett email till fansajten Halflife2.net, dementerat att deras kommande E3-överraskning har något att göra med evighetsprojektet #Half-Life 2: Episode 3.

Meddelandet lyder "Det är inte ep 3", vilket är rätt svårt att misstolka. Men en ny spekulationsvåg kan vara på gång, i alla fall om vi ska tro de bilder som sajten Steamunpowered lagt upp. När #Valve häromdagen sjösatte en ny hemsida pryddes denna under en kort period med bilder som lett till gissningar att E3-tillkännagivandet kan gälla en ny version av spelmotorn Source eller - håll i dig - #Duke Nukem Forever. Läs mer om ryktesspridningen här.

På bild: ingen Gordon så långt ögat når.

finns enligt mig ingenting som står högre upp på listan än Half-Life 3, varken Portal 2, DNF, L4D 3, som fortfarande är väldigt intressanta. Skulle döda för HL3 ! :D 01/08 Me wants : ( 27/06 Nej inte Duke!! =( Vill mycket hellre spela Half-Life av någon version. Skönt att se att något händer hos Valve iaf. Tycker det har varit tyst ganska länge ändå :P 15/06 Jag hade hoppats på Source motorn lite till, vill inte att dom ska stressa fram ett HL3, Source motorn håller faktiskt lite grann fortfarande. För varje gång ett nytt Half Life kommer så är det en jevla massa grejjer som medföljer, och det kan väl inte... 15/06 Hahaha, du är aldrig nöjd du. =P Men du har rätt om slutet på Episode 2. 09/06 Inte nödvändigtvis. Slutet på HL2:Episode 2 (till skillnad från det i Episode 1) passar utmärkt till att följas upp av Half Life 3. Själv hade jag dock hellre sett spelserien dö ut då HL, HL2, HL2E1 och HL2E2 aldrig var mer än mediokra (och lika ointres... 09/06 "I oughta break a broom handle in your ass!" Ge oss duke nukem ffs! 08/06 Source 2 lär knappast visas innan Half Life 3. Och HL3 lär knappast visas innan HL2:E3. =) 08/06 Och Gabe har aldrig trollat Valve fans, aldriiig! Sen verkar det ju vara skitsmart att faktist säga vad som är och inte är med i överraskningen, seriöst. Men, kan det vara så att.... Dom faktist inte gör det?! Just saying. 08/06 Om det inte är ett half life så är det ett stort fail D: Source motor kan ju vara nice men känns ändå dumt om dom inte säger nåt om hf3 varför ska valve sega ner saker så D: jag klagar för mycket xD 08/06
Skicka en rättelse