Tomonobu Itagaki meddelar via #Valhalla Game Studios sajt att hans/deras nästa projekt kommer tillkännages under E3-mässan som går av stapeln nästa vecka. Oväntat nog bjuder han inte på några anti-ödmjuka citat, utan istället lägger han fokus på att det är hans femte riktiga projekt.

Vår motivation var alltid att komma upp med ett projekt från grunden, att samlas tillsammans och arbeta tillsammans som kamrater, och att skapa något som alla ni gamers kan njuta av. Det var av denna simpla anledning som vi bestämde oss för att bli fristående. Tidigare har jag skapat fyra unika spel - "Dead or Alive", "Ninja Gaiden", "DOA Xtreme", och "NG Dragon Sword". Således blir detta tillkännagivande det femte i mitt liv. Jag vet inte om det numret är högt eller lågt, men faktum är att alla av dessa tillkännagivanden var en presentation av ett nytt spelparadigmskifte från mig till alla er. Denna gång, är det inte på något annat sätt. Detaljer kommer snart, så snälla se fram emot att höra mer av mig.

Han är även väldigt ivrig att höra hur fans reagerar när spelet väl tillkännages. Frågan just nu är - vad skulle du vilja se Itagaki jobba med?