#Activision meddelar idag att #DJ Hero 2 är att vänta någon gång under hösten till Wii, 360 och PS3. Det är även denna gång #FreeStyleGames som står för utvecklandet. Vad som skiljer sig markant gentemot #DJ Hero är att uppföljaren stödjer upp till två turntables samt en mikrofon. Antalet låtar kommer överstiga 70, där artister som Dr. Dre, The Chemical Brothers, Kanye West, Metallica, Lady Gaga, Rihanna och "över 85 andra" kommer finnas tillmixade. Som ny in-game-karaktär lyfts Deadmau5 fram.

Fler och bättre flerspelarlägen utlovas, med alltifrån DJ Battles till jump-in/jump-out Party Play att prova på. Ett nytt kampanjläge tillkommer också, där du - oväntat nog - börjar som en kass amatör-DJ som sedan arbetar dig upp till mindre kass, det vill säga ultra-DJ (säkert med över 9000 fans). Det kommer säljas fristående för dig som redan har en turntable, spelet med en turntable eller i ett Party-pack med två turntables och en mikrofon.

Gissningsvis dyker fräckare information upp under E3 nästa vecka, så håll i hatten.

(Bilden kommer från första DJ Hero, en tid då du scratchade ensam. När man tänker på det är uppföljaren inte att rekommendera för sociofober som min nemesis @Sebastian Lind)