Fick du med dig en liten söt saltpåse från lunchrestaurangen? Ta fram den och läs vidare för enligt uppgifter på engelska sajten MVC kommer Project Natal, den nya kamerabaserade kontrollen till Xbox 360, släppas i november nästa år. Enligt deras källor kommer informationen från en rundtur #Microsoft nyligen höll för brittiska utgivare och utvecklare, som anordnades för att öka stödet för tekniken.

Dags att skaka rumpa redan om ett år?

Uppgifterna säger också att 14 spel kommer att finnas till försäljning vid lanseringen av dels den nya konsolen med tekniken inbyggd samt separata kameror. Den senare kan dessutom komma att kosta så lite som 30 pund men förmodligen runt 50, Microsoft vill landa så nära ett impulsköpspris som möjligt, säger källorna.

Får hoppas de fixar till Natal till release... http://farm3.static.flickr.com/2671/3947809131_0c50c3a842_o.gif 12/11 microsoft själva har sagt att målet är att göra spel fira från handkontrollen för dom anser att det är sista "hindret" för den ultimata upplevelsen å för att nå ut till casual folket. vilket är skit snack. spelar min inte spel nu så tvivlar jag på att... 11/11 Var ju lite delay när dem spelade men verkar ändå riktigt intressant, trotts allt är det ju bara en beta :) 11/11 Ohh, blir intressant att se hur det blir :D Och bara priserna inte blir för höga kommer det ju bli något man införskaffar =) 11/11 Julen 2010.. Sen efter några dagar är det 2011, skulle inte nya Xbox 720 eller vad den kommer kallas, släppas 2011-2012 ? 11/11 De har väl sagt att natal inte ska vara inbyggt? Men om det är inbyggt så blir det ju en begränsning på vart man kan ställa den 11/11 Om du på allvar tror att dom kommer forcera in Natal som enda möjliga styrdon i kommande spel så måste du vara ute och cykla. Självklart kommer det finns ett val huruvida du vill spela med handkontroll alternativt ratt m. pedaler i racingspel. Detsamma... 11/11 https://www.youtube.com/embed/FX7TyAKQE74 11/11 ser inte fram i mot detta för 5 öre.. kommer å döda hardcoregamer industrin å i slutändan döda industrin i säg själv med allt rörelse skit. en stor majoritet av spel genres kan inte eller bör inte spelas utan komtroll/rörelse pinne. racing spel kommer... 11/11 jag har inte trott att natal skulle bli speciellt bra, e3 var rätt mycket hype med teknik som inte visades live, bara visioner om vad dom hoppas kunna göra med det. ett år kanske dom lyckas göra allt det där. Frågan är vad konkurrenterna hinner göra på... 11/11
Skicka en rättelse