Spelstudion #Telltale avslöjar att de, utöver det nya Jurassic Park-spelet, också jobbar på ett episod-baserat #Back to the Future-spel. Spelet sägs berätta nya saker inom ramen för filmuniversumet, och beräknas vara ute till vintern till Windows, Mac, Wii, Xbox 360 och Playstation 3.

Telltale-chefen Dan Connors kommenterar det hela såhär:

Telltale Games har alltid försökt att vara ett företag som berättar bra historier. Vi har slipat våra färdigheter de senaste sex åren, och vi är redo att ta tag i dessa två ikoniska egendomar [Jurassic Park och Back to the Future] och fortsätta att avancera historieberättandet i spel. Jag skulle inte riktigt vilja kalla dessa spel för uppföljare, utan en nytolkning av deras världar för ett nytt medium. För en generation är det en introduktion till dessa serier. För en annan generation är det något de kan se tillbaka på och något de ömt kan dela med familj och vänner.

Vad tror du om Back to the Future i spelform? De gamla NES-spelen var ju inga höjdare, så sämre kan det ju knappast bli.

På bild: Martys morsa ballar ur helt när hon får reda på att hon ska va med i ett helt nytt Tillbaka till Framtiden-spel.