#Microsoft meddelar att man hädanefter satsar på att släppa spel via tjänsten Games for Windows Live samtidigt som butikssläppen - åtminstone i "de flesta fall". Utgivare vars spel omfattas av detta är, enligt pressreleasen, ännu så länge #2K, #Capcom, #Rockstar, #THQ, #Ubisoft och #Microsoft själva.

Använder du Games for Windows Live för dina Windows-spel, eller föredrar du någon annan onlinetjänst? Eller kanske är du så traditionell att du fortfarande köper dina spel boxat?

Att den digitala distributionen är dyrare borde de flesta kunna förstå ifall man räknar ut kostnaderna för servrarna och deras underhåll/driftskostnad... driftsteknikerna ska ha betalt för jobbet de utför, strömmen kostar, internetbandbredden kostar och... 11/06 +1 11/06 Trevligt, men jag föredrar nog fortfarande D2D och de andra onlinetjänsterna :) Steam avskyr jag pga deras registreringskrav samt att de tvingar ens som spelare att låsa sina fysiska köp mot Steam, så går deras servrar ner/de dj*vlas så kan man inte spe... 11/06 Får nog säga fysiska kopior, eftersom digitala alternativt i många fall är dyrare eller kostar samma. Då ger fysisk kopia lite mervärde. Dock föredrar jag digitalt för det är smidigare, fast köpa fysiskt är det som får en känna att man får mer för penga... 11/06 Samma här, massa kod i burken känns inte "på riktigt"; och ska det vara på det sättet ska nya spel kosta 200:- 11/06 bort me GFWL, helt meningslöst och stör och segt o tråkigt. datorn är ingen xbox vafan. gör om de till en websida istället för ett program så kanske de kan vara nått. 11/06 Håller med exxo en del men att slippa patcha spelet manuellt och att logga in på vilken dator som helst och kunna spela väger upp de nackdelarna med råge. Autoinstall ftw. 10/06 Att köpa ett spel fysiskt i en butik och samtidigt ha möjligheten att kunna ladda ner det digitalt är det ultimata. :up: Är så irriterad på att man med STEAM inte har någon möjlighet att kunna välja vart man vill installera spelen SEPARAT, utan ALLA mås... 10/06 Games for Winblows Live är något av den värsta smörjan jag någonsin råkat ut för. Att köpa ett spel med deras logo på är som att köpa ett mjölkpaket med det här varningsmärket. http://www.av.se/Images/Fratandeamnen_tcm3-13867.gif (http://www.av.se/Image... 10/06 Då ska vi bara se om de kan få det inte länge vara helt odräligligt jobbigt att använda också så att man inte har lust att hänga sig själv när ett bra spel prompt ska dras med det. 10/06
Skicka en rättelse